Монтажни лепенки с основи, Комплект 20бр.

-30%

Монтажни лепенки с основи, Комплект 20бр.

Двойнозалепващи монтажни лепенки за екшън камери

80.00лв. 55.99лв.

Код: XTGP1024 Категории: , Етикети: , , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Монтажни лепенки с основи, Комплект 20бр.

 

Монтажни лепенки с основи, Комплект 20бр. – 10бр. равни и 10бр. извити. Един от най-често срещаните аксесоари за спортни видеокамери са монтажните лепенки. Двойнозалепващите лепенки + основи се използват за различни видове монтажи било то за равна повърхност като плоскости, маси или извити повърхности. Извитият вариант на лепенките влиза в експлоатация при закрепване върху каски.

Преди да залепите лепенката към желаната повърхност, почистете двете страни с памук и спирт. След което залепете лепенката към пластмасовата плочка(основа), отлепете другата част на лепенката и залепете към повърхността. Притиснете силно за няколко секунди така че да се получи здраво прилепване. Проверете дали лепенката е захваната здраво като опитате да повдигнете или отместите леко основата. За да отлепите вече залепената лепенка е нужно да нагреете монтажа с пистолет за горещ въздуш(или сешоар) за няколко секунди. По този начин лепилото под и над залепената вече лепенка ще се размекне, което ще ви позволи да я отлепите по-лесно.

Лепенките се съчетават перфектно със щипки – J-Hook, щипки за бързо освобождаване и други.

Препоръчваме да подсигурите вашата камера при външно монтиране. За да предотвратите евентуално изпадане на камерата, използвайте линия за допълнително подсигуряване.  За сравнение с оригиналните GoPro лепенки, тези могат да издържат по-малко на опън. За сметка на това отстраняването след експлоатация е значително по-лесно без да остават остатъци от отлепената част.

Комплекта стойки включва общо 20бр. лепенки и 20бр. пластмасови плочки(основи) прави и извити.

  • Съвместими с камери GoPro 1/2/3/3+/4/5/6/Session, Xiaomi Yi, SJ4000
  • Лесно поставяне и премахване
  • Двойнозалепване
  • Фиксират здраво камерата
  • Универсални Curved + Flat Adhesive Mounts

Забележка: При монтаж на каски винаги избирайте такива, които да отговаря на приложимите стандарти за безопасност. Винаги следвайте инструкциите за монтиране и подсигурявайте вашата камера допълнително. Същото се отнася и за външно закрепване върху равни повърхности.

Също може да ви хареса…