Селфи стик за GoPro и смартфони, 49см

Sale

Селфи стик за GoPro и смартфони, 49см

Монопод(селфи стик) за GoPro Hero и телефони

27.86лв.

Код: XTGP207B Категория: Етикети: , , ,
Изчистване
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Селфи стик за GoPro и смартфони, 49см

 

Селфи стик за GoPro и смартфони е с дължина 49см, набраздена дръжка и заключване на звена. Това са само част от удобствата, които предлага този аксесоар.

Изключително подходящ за активности, които изискват динамика. Размерите на монопода са 49см в разгънато положение и около 18см в събрано, като с тези размери той се превръща в един от най-компактите варианти, които се предлагат на пазара. В същото време дължината му е напълно достатъчна за да заснемете перфектното за вас селфи с перфектна стабилизация. Направен в комбинация от алуминий и пластмаса той ще бъде вашия неизменен спътник независимо къде сте.

Посредством контриращия болт  вие може да зададете желания ъгъл на снимане като след това да го затегнете за да позиционирате камерата/телефона си. Дръжката е с покритие от релефна гумирана материя предпазваща от хлъзгане.

Монтирането на екшън камери е болтово( вкл. е в цената) към водоустойчивия корпус/рамка или директно към самата камерата с нужната приставка. Закрепването към телефон става с приложената стойка(ако изберете такава опция за окомплектовка) и контриращия винт.

Изберете между две опции на окомплектовка(базов вариант с вграден адаптер за екшън камера и със стойка за телефон и адаптер) в зависимост какво ще монтирате на селфи стика.

 

Внимание: Моноподът не разполага с бутон/дистанционно за управление на камерата/телефона. Снимането става след настройване в режим на автоматично снимане в самото устройство.

Също може да ви хареса…