Гаранционни условия

Всички продукти в WWW.HDCAM.BG са фабрично нови.

На всяка стока е указан гаранционния срок като същия започва да тече от датата на получаване на продукта. Гаранционните срокове на продуктите са както следва:

        – Екшън камери и видеорегистратори – Физическо лице: 24 месеца, Юридическо лице: 12 месеца

        – Аксесоари, в които се съдържат презареждаеми батерии (осветления за подводно снимане, power bank), презареждаеми батерии, зарядни устройства – 6 месеца

При проблем със закупена от нашия магазин стока (производствен дефект) моля, следвайте инструкциите в гаранционната карта. Телефоните за връзка са отбелязани на самите гаранционни карти.

Всички устройства постъпващи за ремонт се получават на адреса на магазина с куриер за сметка на клиента. След отстраняване на повредата устройствата се връщат отново с куриер за сметка на клиента.

Гаранцията на екшън камерите и видеорегистраторите не покрива прилежащите аксесоари с изключение на батериите, при които същата е 6 месеца. При установена механична повреда, външна намеса или промяна по софтуера гаранцията отпада.

До изтичане на гаранцията, пазете Вашата гаранционна карта, фактура, касова бележка и оригинална опаковка.

Всеки клиент може да върне* стока закупена от WWW.HDCAM.BG в 14-дневен срок от получаването на стоката, съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана и без да е нарушена целостта на опаковката.

*Връщането на продукт закупен от WWW.HDCAM.BG е за сметка на клиента

При предаване на продукт за ремонт се изпраща:

  • описание на проблема;
  • устройството;
  • кабел за зареждане;

При предоставяне на устройство за ремонт, клиента е длъжен предварително да съхрани всички данни от устройството на личен носител. HDCAM.BG не носи отговорност за загубата на информация от предоставените за ремонт устройства.

Ние отговаряме за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.

 

*От 04.05.18г. след промяна в гаранционните условия на HDCAM.BG, гаранцията на всички екшън камери и видеорегистратори закупени след тази дата e 24 месеца за физически лица