Монопод за GoPro и смартфони, 100см

Sale

Монопод за GoPro и смартфони, 100см

Селфи пръчка за спортни видеокамери и телефони

15.42лв.19.88лв.

Код: XTGP55 Категория: Етикети: , , , , , , ,
Изчистване
  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Какво е включено

Описание

Монопод за GoPro и смартфони, 100см

 

Този монопод ви позволява да правите селфи снимки и видео с вашата спортна екшън камера или смартфон. Дължината му в разгънато положение е ~100см, а в сгънато ~22см. Не е предвиден бутон за автоматично снимане.

Подходящ за екстремни спортове и ниско натоварване.  Изработен е от метал в съчетание с пластмаса.

Разполага с регулируем накрайник, който позволява регулиране на ъгъла на снимане по вертикала. Завършва със стандартен болт с 1/4 резба, на който се монтира адаптер за закрепване към камерата и/или стойка за смарфон по избор. Дръжката е с покритие от специална гумирана материя, която предотврътява хлъзгане на ръката.

Монтирането е болтово( болт НЕ е вкл. в цената) към защитния корпус или рамка на спортната камера или директно към камерата с необходимата за целта приставка.

Изберете между трите опции за окомплектовка(с адаптер за екшън камера, със стойка за телефон или и двете) в зависимост какво ще монтирате на селфи стика.

Моноподът е от нисък клас, което предполага, че не е предвиден за камери/фотоапарати с голямо тегло(над 100гр.). Не е предназначен за голямо натоварване и няма заключване на звената.

 

Внимание: За да монтирате камера към този аксесоар се нуждаете от болт, които не е включен в цената.

Моноподът не разполага с бутон/дистанционно за управление на камерата/телефона. Снимането става след настройване в режим на самоснимачка в самото устройство.

 

 

  • монопод
  • адаптер

Също може да ви хареса…