Водоустойчив корпус за Xiaomi Yi 2 4K/Plus, Черен

-45%

Водоустойчив корпус за Xiaomi Yi 2 4K/Plus, Черен

Предпазен корпус(кейс) Waterproof housing case за Xiaomi Yi 4K и 4K Plus

49.00лв. 26.79лв.

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Водоустойчив корпус за Xiaomi Yi 2 4K/Plus, Черен

 

Водоустойчив корпус за Xiaomi Yi 2 4K и Xiaomi Yi 4K Plus e замислен да предпази вашата камера Ксиоми от намокряне. По този начин вие ще защитите камерата си като правите безпроблемни видеа и снимки до 30М под вода. Защитният кейс има бутон за вкл/изкл на камерата, което предотвратява неудобното махане и слагане на корпуса при работа с камерата. Така само с едно натискане ви ще можете да стартирате или изключите вашето Xiaomi.

Самата камера не е влаго/водоустойчива, което задължително налага ползването на воден кейс. Водоустойчивата кутия ще предложи не само протекция от навлажняване, но и ще намали шанса камерата да пострада при изпускане, натиска, удар и други. Вашата придобивка ще бъде защитена също от прах, замърсявания, драскотини и други благодарение на затворената конструция на корпуса. Дори и при случайно изпускане от малка височина, протекторът ще предотврати механични наранявания на камерата.

В комплект с аксесоара ще получите също две важни неща – болт и щипка за бързо освобождаване. С тях камерата ще бъде окомплектована изцяло така че да е готова за монтиране към различни стойки. Перфектна добавка към корпусът е тактическа дръжка от пластмаса или алуминий или плувка дръжка ако ще я ползвате под вода. Така ще можете да насочите камерата винаги в правилната посока за да заснемете това, което искате по най-добрия начин.

Waterproof housing case е един от най-важните аксесоари за екшън камери, който дава много предимства на камерата.
Освен своите предпазни качества, той дава възможност за монтиране на спортнава камера към множество аксесоари и маунтове.
Водоустойчивият корпус ще бъде идеално допълнение за вашата спортна камера Xiaomi Yi 2 4K/Plus.

 

  • Удобство и сигурна защита при експлоатация
  • Изработен от здрава и лека пастмаса за максимална протекция
  • Компактни размери и олекотен дизайн
  • Дебело предно стъкло и панел
  • Съвместима само с спортна камера Xiaomi Yi 2 4K и Yi 4K Plus с дисплей/не е подходящ за Xiaomi Yi 1 без екран/

 

Внимание: Преди да ползвате водоустойчивия корпус винаги го проверявайте за пукнатини, хлабини и несъваршенства. Оставете кейсът да престои във вода от 5-15 мин. преди да поставите камерата в него

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
съвместимост

,

вид-продукт

Също може да ви хареса…