Зарядно за WIFI дистанционно за GoPro, USB, Дължина 30см

-41%

Зарядно за WIFI дистанционно за GoPro, USB, Дължина 30см

Зарядно устройство тип usb кабел за екшънкамери GoPro Hero 3/3+/4/5/6/Session

24.99лв. 14.76лв.

Код: XTGP187 Категория: Етикети: , , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Зарядно за WIFI дистанционно за GoPro, USB, Дължина 30см

 

Зарядно за WiFi дистанционно с което вие можете бързо и лесно да заредите дистанционното на спортната си камера GoPro Hero 3/3+/4/HERO+LCD/4s/5/5s/6/7. Кабелът е снабден с конектор пасващ точно с този на дистанционното и usb изход за свързване към компютър, заряден адаптер, power bank и други.

Кабелът ви дава възможност да заредите дистанционното си към компютър или чрез адаптер към електрическата мрежа. По този начин вие можете да заредите аксесоарът във всеки един момент например към лаптопа си или power bank батерия при дълго пътуване. Това ви дава нужната мобилност и удобство при работа независимо къде се намирате. Ако пътувате често вие ще имате нужда от често зареждане на този важен компонент.

Кабелът е с нужната дължина за да ви предложи максимално удобство. Зарядното е подходящо за спортни видео камери GoPro Hero 3/3+/4/HERO+LCD/4s/5/5s/6/7 и не може да бъде използвано за remote control на други дистанционни. За пренасяне на този аксесоар заедно с други такива можете да използвате кутия за аксесоари. Нея ще откриете в страница аксесоари.

  • Дължина на кабела 30см
  • Съвместим с GoPro Hero 3/3+/4/HERO+LCD/4s/5/5s/6/7

 

Аксесоарът НЕ Е подходящ за зареждане на WiFi дистанционни на други екшън камери освен посочените.

Допълнителна информация

Weight0.05 kg
съвместимост

, , , , , ,

вид-продукт

Също може да ви хареса…