Лепенки за GoPro с основи, Комплект 4бр.

-40%

Лепенки за GoPro с основи, Комплект 4бр.

Двойнозалепващи монтажни стикери, прави и извити за закрепване на спортни камери GoPro Hero, SJ4000, SJ5000, Xiaomi Yi и други.

19.95лв. 11.99лв.

Код: XTGP10 Категория: Етикети: , , , ,

Налично (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Лепенки за GoPro с основи, Комплект 4бр.

 

Лепенки за GoPro Hero, Комплект 4бр. – 2бр. равни и 2бр. извити. Тове е може би един от най-използваните маунтове за екшън камери GoPro Hero(всички версии). Двойнозалепващите монтажни лепенки + основи се използват за много видове закрепвания било то за равна повърхност като плоскости, маси или извити повърхности. Извитият вариант на лепенките влиза в експлоатация при закрепване върху каски.

Преди да залепите лепенката към желаната повърхност, почистете двете страни с памук и спирт. След което залепете лепенката към пластмасовата плочка(основа), отлепете другата част на лепенката и залепете към повърхността. Притиснете силно за няколко секунди така че да се получи здраво прилепване. Проверете дали лепенката е захваната здраво като опитате да повдигнете или отместите леко основата. За да отлепите вече залепената лепенка е нужно да нагреете монтажа с пистолет за горещ въздуш(или сешоар) за няколко секунди. По този начин лепилото под и над залепената вече лепенка ще се размекне, което ще ви позволи да я отлепите по-лесно.

Лепенките се съчетават перфектно със щипки – J-Hook, щипки за бързо освобождаване и други.

Препоръчваме да подсигурите вашата камера при външно монтиране. За да предотвратите евентуално изпадане на камерата, използвайте линия за допълнително подсигуряване.  За сравнение с оригиналните GoPro лепенки, тези могат да издържат по-малко на опън. За сметка на това отстраняването след експлоатация е значително по-лесно без да остават остатъци от отлепената част.

Комплекта стойки включва общо 4бр. лепенки и 4бр. пластмасови плочки(основи) по 2 прави и две извити.
Двойнозалепващите лепенки с основи са gopro аксесоар, който намира приложение при множество монтажи. Незавимо от ситуацията и повърхността на монтиране те ще бъдат сред вашите фаворити при избора на най-добро закрепване.

 

  • Съвместими с камери GoPro 1/2/3/3+/4/5/6/7/Session, Xiaomi Yi, SJ4000(не с оригиналните щипки)
  • Лесно поставяне и премахване
  • Двойнозалепване
  • Фиксират здраво камерата
  • Универсални Curved + Flat Adhesive Mounts

 

Забележка: При монтаж на каски винаги избирайте такива, които да отговаря на приложимите стандарти за безопасност. Винаги следвайте инструкциите за монтиране и подсигурявайте вашата камера допълнително. Същото се отнася и за външно закрепване върху равни повърхности.

Също може да ви хареса…