Рамка за GoPro Hero 3/3+ и 4 със сенник, Пластмасова

-8%

Рамка за GoPro Hero 3/3+ и 4 със сенник, Пластмасова

Практичен, лек и удобен начин да монтирате вашето GoPro

Съвместима с: HERO4 Black, HERO4 Silver, HERO3+, HERO3

19.00лв. 17.50лв.

Код: XTGP242 Категория: Етикети: , , ,

Налично

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Рамка за GoPro Hero 3/3+ и 4 със сенник, Пластмасова

 

Рамка за GoPro Hero 3/3+ и 4 лесно боравене и удобно при работа с вашата камера. Новата пластмасова рамка със сенник, подходяща за Go Pro Hero 3/3+ и 4,  играе защитна и крепежна роля за вашата камера и служи за нейното фиксиране и настройване.

Основната разлика между варианта със сенник и останалите рамки се състои в това, че тук получаваме защита на лещата посредством сенника. Сенникът ще сведе до минимум вероятността камера да бъде осветена директно от слънцето. Той блокира влиянието както на слънцето, така и на други светлинни източници, намалява се засенчването на крайния образ, а също се предпазва и обективът от надраскване.  В резултат от избегнатите дразнещи отражения посредством сенника, се подобрява качеството на получените изображения. Аксесоарът разполага с отвори за всички портове, отвори и части от камерата до които трябва да има лесен достъп. Това ще осигури бърз пренос на данни и видеозаписи, както и възможност за зареждане на камерата в реално време.

Олекотената конструкция почти няма да утежни вашата камера. Рамката(The Frame) за екшън камера GoPro Hero предлага едно съвсем различно изживяване по време на снимане. За разлика от водоустойчивите корпуси този frame няма да предпази екшън камерата ви нито от механични наранявания, нито от навлажняване и замърсяване. Препоръчва се при такъв виж монтаж камерата да се ползва в закрити помещения за да се избегнат гореспоменатите. Фреймът се предлага в комплект с закрепващи елементи – щипка и болт.

Допълнителна информация

Weight0.05 kg
вид-продукт

съвместимост

, ,

Също може да ви хареса…