Рамка за GoPro Hero 4/5 Session, Алуминиева, Черен

-15%

Рамка за GoPro Hero 4/5 Session, Алуминиева, Черен

Алуминиева рамка за екшън камера GoPro Hero 4/5 Session

34.99лв. 29.59лв.

Код: XTGP266B Категория: Етикети: , , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Рамка за GoPro Hero 4/5 Session, Алуминиева, Черен

 

Рамка за GoPro Hero 4/5 Session спортна видеокамера изработена от алуминиева сплав с голяма здравина. В същото време този фрейм е с минимално тегло. Важно за аксесоарите за GoPro е да са с малко тегло, което налага изработването им от пластмаса и/или алуминий. С негова помощ ще подсигурите камерата при евентуални механични наранявания(по закритите от рамката части на камерата) и едновременно с това няма да я утежните излишно. Този аксесоар се прикрепва към камерата без да оставя хлабини и разминавания между себе си и устройството, на което се поставя. По този начин окомплектована камерата може да бъде монтирана почти навсякъде. Можете да бъдете сигурни, че корпусът няма да ръждяса тъй като е изработен изцяло от алуминиева сплав.

Предимството на този аксесоар е, че не закрива отворите на микрофона и по този начин не ограничава звука на камерата. Това ще ви даде кристално качество на записания звук при заснемане на видео. От друга страна липсата на допълнително стъкло пред фабричната леща на камерата е предпоставка за по-добро качество на заснетите снимки и видео. Но заедно с предимствата няма как и да не обърнем внимание на няколко недостатъка. Основните от тях са по-ниското ниво на защита от механични повреди, незащитеност при намокряне, прах и прочие. Предпазните корпуси в голяма степен са като защитен дом за вашата камера докато при рамката това не е така. Тя обхваща част от тялото на камерата, като оставя частично незащитени области от нея. Но ако се абстрахираме от това, рамката е една изключително полезна част за вашето GoPro Hero 4/5 Session.

Комплектът съдържа основен фрейм, заден капак, шина под рамката, винтове и ключе за затягане.

HDCAM съветва винаги да обезопасявате камерата си с допълнителна линия при външни монтажи върху движещи се обекти. Например ако монтирате вашето GoPro на каска за мотор е добре освен основната лепенка да използвате и допълнителна защитна с обезопасително въженце.

 

Какво е включено:

  • Рамка
  • Капаче
  • Шина
  • Болтове
  • Шестограмен ключ

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
вид-продукт

съвместимост

,

Също може да ви хареса…