Рамка за SJ4000/SJ4000WiFi, Пластмасова

Рамка за SJ4000/SJ4000WiFi, Пластмасова

Удобен начин да монтирате вашата SJ4000/SJ4000WiFi без да я утежните.

14.99лв.

Код: SJ0005 Категория: Етикети: , , ,

Изчерпан

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Рамка за SJ4000/SJ4000WiFi

 

Рамка за SJ4000/SJ4000 WiFi, която ще осигури безпроблемна работа на вашата камера без да е нужно ползването на водоустойчив корпус. Тя е подходяща в случаи, които няма опасност камерата да бъде намокрена или замърсена(в закрити помещения). Осигурява много добро качество на звука за разлика от затворените корпуси при които микрофона на ешкън камерата е закрит. Закрепването е елементарно, като просто е нужно да отвиете болта в основата и да премахнете щипката. По този начин рамката може да бъде леко разтворена за да се монтира устройството. След като го позиционирате поставете отново шипката и завийте обратно болта. Проверете за хлабини и разминавания в отворите.

Рамката е направена така че да осигури достъп до всяка една част на камерата, която се ползва. Аксесоарът е изработен от пластмаса така че да бъде едновременно лек и удобен за експолатация. Монтажът с quick reliest щипка, която е включена в комплекта е подходящ за ползване с стойки за тяло, основи за лепенки, удължители и много други. В случай, че искате да поставите камерата заедно с рамката на селфи стик или трипод, трябва да се снабдите с адаптер(накрайник), който можете да откриете в нашия магазин. Рамката е подходяща и за други модели камери, които са аналози на SJ4000. В комплекта са включени щипка за бързо освобождаване и болт за закрепване. The Frame е подходяща за ползване с широка гама стойки, като единствено при стойката за гърди ще ви бъде нужна допълнителна J-Hook щипка, която да изнесе камерата ви напред.

Комплектът включва:

  • Рамка
  • Болт
  • Щипка

ВНИМАНИЕ: рамката не може да предпази камерата ви от навлажняване, замърсяване и механични повреди

 

Начин на монтиране:

За да монтирате камерата в рамката е нужно да развиете болта и да махнете щипката за бързо закрепване.

След което разтворете рамката за да поставите камерата.

Проверете дали сте я позиционирали правилно, така че да няма луфтове и разминавания в отворите.

Постевете щипката и болта обратно на рамката. Рамката е готова да се свърже към почти всякакви стойки с quick release бази/основи/.

Допълнителна информация

Weight0.05 kg
вид-продукт

съвместимост

Също може да ви хареса…