J-Hook щипка за екшън камера, Ротационна

-20%

J-Hook щипка за екшън камера, Ротационна

Ротационна J-Hook щипка за бързо освобождаване за монтаж на спортни камери

9.50лв. 7.59лв.

Код: XTGP305 Категория: Етикети: , , , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

J-Hook щипка за бързо освобождаване, Ротационна

 

Тази J-Hook щипка е предназначена специално за вашата GoPro камера или аналог, даваща ви възможност да поставите ГоПро екшън камерата си към нагръдник или монтажни лепенки. Дизайнът и позволява изнасяне на камерата напред от мястото на монтаж и едновременно с това завъртане на 360 градуса. С този маунт вие можете да насочите камерата си в желаната посока като просто я завъртите странично. Механизмът за закрепване е същия както при стандартна щипка с quick release основа и точно затова е подходящ за закрепване към всички стойки с такива бази.

За разлика от обикновената J-Hook щипка при този тип можете да коригирате ъгъла на камерата. Това е много важно ако искате да заснемете всичко, което се случва около вас в точния момент. Така няма да ви се налага да демонтирате камерата всеки път за да я поставите в желаната позиция. По този начин ще си спестите време и усилия, които иначе може да вложите в заснемането на перфектното видео.

За закрепване на спортната камера към щипката се нуждаете единствено от болт, който е включен е в комплекта. Монтажа и демонтажа на J-Hook buckle към различни аксесоари/стойки става изключително лесно. Това ви дава възможност да смените вида на монтажа за секунди. Ако искате да запечатате всеки един момент то тази J-Hook е подходяща за вашите нужди.

Аксесоарът е изработен така че да е едновременно здрав и в същото време супер лек. По този начин няма да утежните по никакъв начин вашето GoPro или аналог. HDCAM съветва да обезопасявате допълнително екшън камерата си при външен монтаж.

 

Предимства:

  • Изработена от супер лека и здрава пластмаса
  • Подходяща за множество модели камери (включително всички версии на GoPro Hero)
  • Лесен монтаж и демонтаж
  • Функционално и практично приложение
  • Съвместим с всички видове GoPro аксесори с база за бързо закрепване

 

Какво включва комплекта:

  • Извита щипка с механизъм за бързо закрепване
  • Монтажен болт

Също може да ви хареса…