Таблетки против запотяване (Anti Fog) 12бр.

-54%

Таблетки против запотяване (Anti Fog) 12бр.

Anti fog таблетки против запотяване на водоустойчиви корпуси на екшън камери

18.99лв. 8.79лв.

Код: XTGP90 Категория: Етикети: , , ,

Налично

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Таблетки против запотяване Anti fog за водоустойчив корпус

 

Таблетки против запотяване премахващи неприятния fog ефект или познат още като изпотяване на стъклото на обектива на водния корпус. Това е често срещан и неприятен проблем, който може да бъде разрешен с помоща на тези таблетки. Всеки използващ спортната си камера под вода било тя GoPro или друга марка е запознат с проблема. Без значение от вида на водоустойчивата кутия, която ползвате може да станете свидетел на запотяване на предното стъкло(лещата).

Запотяването се получава заради разликата в температурата между външната среда и камерата. При снимане под вода или във влажна среда това е неизбежно ако не поставите таблетките в защитния корпус. За да получите максимален ефект поставете 2бр. от таблетките във водната кутия. Използвайте ги за максимум 2-3 потапяния на камерата. След което можете да ги изсушите и да ги ползвате повторно за още 2-3 пъти.

За да премахнете конденза във водоустойчивия корпус поставете ги така че да бъдат симетрично разположени около или пред камерата. Те ще абсорбират влагата, която се образува в корпуса и няма да позволят образуването на конденз.

Комплекта включва 12 броя таблетки.

Препоръчва се поставянето на 2бр. таблетки във водния корпус и съответната им смяна след 4-5 използвания.

Също може да ви хареса…