Щипка за бързо освобождаване, С ротация

-41%

Щипка за бързо освобождаване, С ротация

Универсален аксесоар тип щипка с опция за завъртане подходящ за екшън камери GoPro Hero всички версии, Xiaomi Yi, SJ4000, SJ5000

12.95лв. 7.59лв.

Код: XTGP218B Категория: Етикети: , , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Щипка за бързо освобождаване с ротация

 

Щипка за бързо освобождаване с ротация или още quick release buckle е проектирана за да приляга точно на вашата камера независимо дали тя е GoPro или друг модел. Аксесоарът е изработен изцяло от пластмаса, което го прави достатъчно лек и компактен за да не ви създава неудобство при пренасяне. За разлика от обикновената щипка за бързо освобождаване при този вариант имаме ротационен адаптер на 360 градуса. Една полезна опция с която камерата може лесно да се завърти под желания ъгъл.

Много важно предимство, което ще ви спести много нерви при снимане. В другия случай, ако ползвате обикновена щипка е нужно да коригирате целия монтаж, до колкото е възможно или да смените позицията на тялото си. Това не само ще ви създаде неудобство, но и ще скъси времето за реакция при екстремни снимки, където е важно да хванете точния ъгъл във всяка една секунда. Щипката с ротация е подходяща за ползване с различни видове маунтове и стойки за тяло като например стойка за гърди. Може да бъде монтирана също така и към каска с помоща на quick release база. Важно е да знаете, че за да монтирате камерата си към тази щипка се нуждаете от болт. Към цената НЕ е включен болт.

Този аксесоар ви позволява бързо и лесно да монтирате и демонтирате камерата си към различни монтажи без да е нужно да я махате от защитния и корпус. Варианти за ползване на щипката са когато тя е закрепена за водоустойчив или отворен корпус, рамка или директно към камерата с преходник.

Няма да откриете този маунт в оригиналния комплект на своята камера. Вместо него ще видите стандартната quick release buckle, която се намира под водоустойчивия корпус. Приложението е същото, но при модела 360 разполагате с завъртащ механизъм.

Quick Release Buckle е незаменим gopro аксесоар без който закрепването към различни видове аксесоари и маунтове би било невъзможно.

 

  • Максимално удобство при ползване
  • Олекотена конструкция
  • Съвместим с множество модели камери
  • Ротационен адаптер на 360 градуса
  • Съвместим с множество аксесоари за gopro камери и аналози

 

 

Също може да ви хареса…