J-Hook щипка за бързо за освобождаване за GoPro

-47%

J-Hook щипка за бързо за освобождаване за GoPro

J-Hook универсална извита щипка за бързо освобождаване

9.95лв. 5.29лв.

Код: XTGP20 Категория: Етикети: , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

J-Hook щипка за бързо за освобождаване за GoPro спортни видеокамери

 

Тази J-Hook щипка е проектиран за GoPro камера и модели със сходно закрепване. Аксесоарът ви позволява да монтирате ГоПро камери към множество поставки и маунтове, в това число нагръдник, стойка за ръка и други. Дизайнът на маунта дава възможност за изнасяне на камерата извън точката на монтаж. Също така с този аксесоари вие можете да надигнете камерата с няколко см в случай, че е поставена на равна повърхност(сноуборд).

Извитата J-Hook щипка е един от най-популярните и използвани маунтове при монтаж на екшън камери към gopro аксесоари. Закрепващи механизъм не се различава с нищо от този на базовата щипка, с която се предлагат почти всички камери в комплект. Точно поради тази причина е съвмстима с различни видове стойки с такива бази. С нейна помощ можете бързо и лесно да закрепите спортната си камера към желания от вас аксесоар в точни момент. Като след приключване на снимане също така бързо да я демонтирате.

За закрепването на камерата към щипката имате нужда единствено от монтажен болт, който не е включен е в комплекта, но може да бъде закупен отделно.

Продуктът е проектиран да бъде едновременно здрав и лек за да не утежнява излишно монтажа към който е поставен. Това е изключително важно в случаите, в които всеки грам добавено тегло е от значение. Ако искате да запечатате всеки един момент то тази J-Hook е подходяща за вашите нужди.

HDCAM ви съветва да обезопасявате с допълнителна линия или обезопасителна лепенка с въженце камерата си при монтаж на открито.

 

Предимства:

  • Проектиран от лека и много здрава пластмаса с дълъг експлоатационен период
  • Съвместим с всички видове екшън камери GoPro и аксесоари, както и с модели на SJCAM, Xiaomi, EKEN и други
  • Изключително лесна за ползване
  • Перфектно допълнение към всеки гопро аксесоар
  • Универсално приложение

 

Комплектът включва:

  • 1бр. извита щипка

Също може да ви хареса…