До 70% намаление на избрани аксесоари

Спортната видеокамера – неизменен спътник по време на екскурзия

Спортната видеокамера – неизменен спътник по време на екскурзия

Всички, които обичат много да пътуват и да посещават с познавателна или развлекателна цел определени места, често се включват в организирани екскурзии или си правят самостоятелни такива.

Основната  принадлежност на екскурзиантите е спортната видеокамера. Тя е малка, лека и позволява улавянето на впечатления в точния момент. Наименованието спортна камера не означава непременно заснемане само на спортни и екстремни моменти. Те са удобни и за панорамни заснемания с кристални изображения.

екшън-камера-gopro-sj4000-xiaomi-yi

Независимо какъв е точно моделът на видеокамерата, той със сигурност е прахо- и удароустойчив, а често и водоустойчив. С подходящите аксесоари може да бъде закрепен за различни части от тялото или на други места. Това позволява свобода на движенията и прави камерата неусетна и незабележима, а в същото време тя е винаги на точното място в точния момент.

Спортната камера дава възможност за запазване на спомените и преживяванията от екскурзията, както и споделянето им с останалите чрез социалните мрежи. Получените видеозаписи са с високо качество и позволяват повторно изживяване на моментите по всяко време.

Менютата на спортните камери са лесни за употреба и с тях успешно се справят дори и начинаещи.

Факт е, че цените на спортни камери са вече достъпни за голяма част от потребителите. Преди години да притежаваш спортна камера беше въпрос на лукс и престиж. Сега нещата са много по-различни. Модерна спортна камера с много добри характеристики и функции може да бъде закупена на цени дори под 200лв. Това е много добра оферта за всички, които все още нямат спортна камера или искат да си купят нова такава.

Какво може да се заснеме със спортната камера по време на екскурзия? Ако екскурзията е в нашата природно красива България – много неща. От красивите  равни плажове по южното Черноморие до скалистото северно крайбрежие на Черно море. Ако заговорим за уникалните ни планински местности, манастири, водопади и природни забележителности, тогава дори и да не обичаме да пътуваме, ще ни се допътува. Нямаме възможност за пътуване? Имаме избор! Ще се насладим на споделените видеозаписи, направени със спортна камера и споделени в някой видео портал.

Това са предимствата на спортните видеокамери. Дават реална възможност на зрителите да се внедрят лично във  видеоклипа и да изживеят преживяванията на заснемащия. Какво по-хубаво от това да си си в къщи, а всъщност да посетиш и усетиш толкова много нови или забравени места.

Сподели тази новина

Вашият коментар