До 70% намаление на избрани аксесоари

Съвместимост на аксесоарите за GoPro и  SJCAM/Xiaomi Yi/Sony камери

Съвместимост на аксесоарите за GoPro и  SJCAM/Xiaomi Yi/Sony камери

За удобство при използване на екшън камерите са създадени множество аксесоари, които постоянно се допълват с нови модели с цел улесняване на потребителите. Така се дава  възможност за закрепване на екшън камерите на почти невъзможни до момента места. Най-много аксесоари са създадени от компанията GoPro за нейните собствени модели и това не е случайно. Някои са индивидуални за съответния модел, други са съвместими и с продуктите от същата серия на марката, а много от тях могат да се използват и за други екшън камери. Така много от аксесоарите за GoPro се оказват съвместими с камерите на SJCAM и Sony , а също и с Xiaomi Yi. Всичко това се дължи на далновидното мислене на управителите на GoPro и на техния професионализъм.

gopro-xiaomi-yi-sj4000-екшън-камера-спортна-аксесоари-маунт

Ще разгледаме само аксесоарите на GoPro, които са съвместими с всички модели екшън камери.

Една интересна луксозна поставка, наречена пръчка 3Way Grip, играеща ролята на трипод и в разгънато състояние достига 50.80 см, а в сгънато положение е 19 см е съвместима с всички модели камери. Цена 149 лв.

Лента за закрепване The Strap(129лв), която позволява захващане на камерата на китката или на друго място по ръкака, както и на крака. Възможна е регулация в движение, наклон или завъртане на 360о.

Гъвкав статив с щипка(109лв), чрез който може да се застопори камерата към всякакви предмети с дебелина от 0,6 го 5 см. Гъвкавостта е определяща за създаване на нестандарти ъгли за заснемане.

Чанта Casey(109лв) е много красива, изработена в черен цвят и подплатена отвътре, за предпазване на камерата. Моделът се затваря с цип. Снабден е с разделители, които са подвижни и може да се приспособяват за всякакви цели. Освен камерата, може да се съхраняват също и аксесоари и закрепващи елементи. Много добро предложение по време на пътуване.

Нагръден колан за закрепване(89лв), отново съвместим с всички модели камери. Позволява свобода на движението и на ръцете при заснемане във всякакви ситуации или спортове. Изключително удобен вариант за закрепване.

Зарядно  за 110-220V(89лв) с два USB порта по 1А. Съвместимо е с всички камери, но включените в комплекта 2 USB кабела са за камери GoPro.

Аксесоари за прикрепване към тръба/роллбар(65лв). Комплектът позволява монтиране на камерата към тръби и стълбове с диаметър в границите 3.5 – 6.35см.

Съвместими с всички екшън камери са още: Аксесоар за закрепване към страничната част на каска със система NVG(65лв); Зарядно за кола 12V(65лв) с два USB порта; Аксесоар за промяна или обръщане на ъгъла на снимане Ball Joint Buckle(65лв) и комплект за монтиране на колела и мотори(45лв) за тръби с диаметър 1.9 – 3.5см.

Най-търсеният продукт  е лента за глава или каска(45лв). Тази лента има и допълнителна щипка. Позволява закрепване за всички размери глави или каски, а също и за всякакви предмети с дебелина от 3мм до 6мм.

Пръчка The Handles(65лв) е водоустойчива до 10 метра под вода и е подходяща за почти всички водни спортове.Предлага се в комплект с каишка за китката и други екстри.

Подходящи за всички модели камери са и комплект за сърф закрепване, комплекти лепенки за монтаж, комплект приставки за закрепване, 5 броя вложки срещу замъгляване,  непотъващ комплект задни капаци, както и различни комплекти лепенки и капачета, всички  с цени от 45лв.

Моделите аксесоари на GoPro са изключително леки, с тегло от 50 до 100 грама и са с гарантирано качество и произход. Качеството и комфортът имат своята цена и своето име – GoPro.

Сподели тази новина

Вашият коментар