До 70% намаление на избрани аксесоари

SJCAM SJ360 цена, мнениe и обща информация

SJCAM SJ360 цена, мнениe и обща информация

SJ360 е първата 360-градусова камера на SJCAM. Една достъпна камера за създаване на панорамни видеоклипове – пълна панорамност на случващото се  наоколо с 360-градусов обхват. Най-големите плюсове на модела са оригиналния дизайн, чудесното качество на видеозаписите, дългия живот на батерията, Wi-Fi вградения модул и ниската цена. Камерата в момента може да бъде закупена за под 300 лева в България, което е много добра цена с оглед на параметрите на модела.

SJCAM SJ360 има красива кръглообразна форма с размери 50х50х50 мм и тежи 104 грама. Не е балансирана, по-тежка остава в горната си част. Изработена е от качествена пластмаса с матово покритие и е със стъклен обектив. Камерата има два основни бутона – Power  и Mode. До тях е разположен 0,96-инчов LCD екран, който показва използвания в момента работен режим, времето за запис  и състоянието на батерията. От другата страна на екрана се намира отделението за батерията /с капацитет 1300mAh/, mini USB  порт, микро HDMI порт и слот за микро SD карта. Отгоре се намира обективът, състоящ се от 6 наслоени лещи /диафрагма f/2.4/. Fish-eye обектив SuperView е със зрителен ъгъл 360о по хоризонтала и 2200 по вертикала. Отдолу се намира стандартната резба за статив.

SJCAM SJ360 цена мнение

За обработката на изображенията се грижи процесор Novatek 96660, който работи с матрица Sony IMX 078. Записваното видео е с разделителна способност 2048х2048 със скорост 30 кадъра в секунда.  Налични са следните видеорежими: рибешко око, полусфера, сфера, панорама, цилиндър и VR. Поддържаните изображения са 12МР – с разделителна способност 4032х3024. Качеството на видеата е много добро, дори и на тъмно. Снимките също са с добро качество по мнение на специалистите.

Вграденият Wi-Fi модул осъществява връзката с приложението SJCAM App за споделяния в социалните мрежи.

При покупка на пълен комплект SJCAM SJ360, освен камерата, батерията, наръчник, различни крепежни елементи и адаптери, потребителите получават и предпазен калъф. Той е изключително удобен и необходим. Има плосък дизайн, но когато камерата е поставена в него, приема сферична форма.

По мнение на потребители тази камера е един от лидерите при панорамните спортни камери заради своите добри характеристики и приемливата цена.

А по наше мнение, това е един бюджетен модел, който наистина си заслужава да притежавате.

SJCAM SJ360 може да откриете в нашия онлайн магазин на промо цена от 248.77лв

За въпроси, мнения и всичко свързано с модела или останалата гама екшън камери може да се обърнете към нас.

Сподели тази новина

Вашият коментар