До 70% намаление на избрани аксесоари

Водене на VLOG с помощта на екшън камера, възможно ли е?

Водене на VLOG с помощта на екшън камера, възможно ли е?

VLOG е краткото изразяване на  VIDEOLOG, което всъщност означава видео блог. За разлика от обикновените текстови блогове, тук става въпрос за публикуване на видеозаписи по избрана тема във видео портал. Всеки желаещ може да си създаде VLOG с помощта на видеокамера, интернет връзка и малко ентусиазъм. Някои от влогърите имат шанса да правят реални доходи и то много добри. Воденето на видео блог за тях се е превърнало в ежедневна интересна и печеливша работа.

За създаване на един успешен видеозапис е нужна гъвкава и подвижна видеокамера, която поддържа видео с висока разделителна способност(High definition HD). На тези изисквания определено отговарят популярните екшън камери. По съвети на професионалисти, за да има гледаемост един видеоклип, той  трябва да бъде кратък и то от порядъка на 3 минути.

CdtUutWUEAAoMZ_

Екшън камерите са много подходящи за направата на видео блог в действие, заснемане на ситуации от първо лице, възможност за поставяне на зрителя директно в центъра на събитието и превръщането му в екранен герой.

Предимствата, които правят екшън камерите предпочитани за заснемане на видеоклипове, са много. Екшън камерите са леки, удобни, малки, устойчиви на различни атмосферни влияния, лесни за монтаж, на добри цени и с много възможности за записи на недостъпни места, редактиране и  споделяне на получения резултат.

Произвежданите в последните години екшън камери са в състояние да правят видеозаписи с професионално качество. Вградената в повечето модели Wi Fi връзка и възможното дистанционно управление,позволяват успешното им използване от абсолютно начинаещи любители. Освен това, за екшън камерите са създадени разнообразни аксесоари, които са удобни за използване по предназначение и лесни за монтаж.

За воденето на VLOG с екшън камера не са нужни някакви специални знания и умения. По- важно е да се работи по любима тема, с която да се заинтригуват интернет почитателите. Хубаво е и да се избере интересно име, ако ще се разработва видео порталът в бъдеще. Качеството на записа и на звука също са много важни. За щастие, произвежданите екшън камери са с много добри записни характеристики, така че това не е проблем.

Дизайнерите на модели обръщат голямо внимание и на звука и се стараят да предложат отлично качество и в тази насока. Разбира се, по желание може да се включи и външен микрофон към екшън камерата за постигане на перфектен звуков резултат.

Сподели тази новина

Вашият коментар