До 70% намаление на избрани аксесоари

GoPro Session 5 – кубичната камера на GoPro

GoPro Session 5 – кубичната камера на GoPro

GoPro Hero 5 Session – свръх компактна екшън камера с форма на мини куб и много добри работни характеристики. Размерите на камерата са 38х38х38 мм и тежи 74 грама. Удобна е за работа, прави гладки видеозаписи в Ultra-HD резолюция и много добри снимки с висока разделителна способност.

Корпусът е водозащитен – водоустойчивост на дълбочина до 10 мм.

Управлението може да се извършва от един бутон, чрез натискането на който камерата започва да записва. Удобство е при бързи заснемания. Всъщност бутоните са два – един главен за запис и един малък бутон на гърба на камерата за избор на режим. Чрез вторият е възможно да се влезе в менюто, да се избере режим, да се регулират настройките. Не е наличен сензорен дисплей при този модел.

Екшън камерата може да работи и с гласови команди – 13 на брой – за осигуряване на гласов контрол.

 

gopro hero5 session

 

GoPro Hero 5 Sessoin може да записва 4К видео /3840х2160/ със скорост 30 кадъра в секунда. Максималната резолюция за снимки е 10МР. Възможни са Single, Burst и Time Lapse режими.

Марицата на този модел е 10MP CMOS.

Капацитетът на батерията е 1000 mAh. Осигуреното време за работа е 100 – 150 минути и зависи от избрания режим. За зареждане се използва USB кабел тип C.

При GoPro Hero 5 Session присъства вградена електронна стабилизация на изображенията.

Камерата има два микрофона – за добре записан звук. Активна е и функцията за анулиране на нежелан шум.

Връзката с iOS и Android устройства става чрез Wi-Fi или Bluetooth. Приложението Capture позволява камерата да бъде контролирана от смартфон.

GoPro Hero 5 Session поддържа micro SD карти  до 128GB. По желание може кадрите да се качват и на “облак”-а GoPro Plus. За тази услуга е нужен абонамент.

Възможната най-ниска цена на GoPro Hero 5 Session в България е около 600 лева – отлично съотношение цена/качество.

Сподели тази новина

Вашият коментар