До 70% намаление на избрани аксесоари

Впечатления от екшън камерите на Sony

Впечатления от екшън камерите на Sony

Sony е популярна японска компания, създадена още в  далечната 1946 година. Днес е една огромна международна  корпорация с 913 дъщерни дружества и годишен оборот от порядъка на около 80 милиарда долара.

Sony е една от първите компании,  произвеждащи  камери. Sony Action Cam са модели със специфична характерна аеродинамична форма. Моделите са с много добри показатели, осигурени от процесор BIONZ X, обектив ZEISS(единствените камери с такъв обектив) и сензор EXMOR. Качеството си има цена, а името Sony е гаранция за качество.

Да се запознаем с представителите екшън камери на Sony:

HDR-AS50R(Live-View Remote) е камера от ново поколение с възможност за наблюдаване на записа по време на записване посредством функцията Live-View Remote. Устройството(дистанционното) се монтира на китката на ръката. Камерата тежи 83 грама и е с размери 24,2х47х83мм. Предлага лесни и достъпни за управление менюта, възможност за снимки при слабо осветление и стабилизация на вибрациите с функцията Steady Shot. Има възможност за регулиране на зрителния ъгъл от широк до тесен. Предлага създаване на видеа от снимки с 4К разделителна способност, а също и подводно заснемане до 60 метра със специален корпус, включен в продажния комплект. Цената е  349,99 долара.

HDR-AS50 Action Cam е със същите параметри като предходната камера, но не включва функцията Live-View Remote. Цената е 199,99 долара.X1000V/X1000VR 4K Action Cam WiFi&GPS  записва 4К видео. Моделът е със стабилизация на изображението. Обектив F2.8 със зрителен ъгъл 170о. Водоустойчивост на модела на дълбочина до 60метра.Освен нагръдник, елемент за закрепване към каска и монопод,  в комплекта е включено и дистанционно за ръка с дисплей  Live-View – за управление от разстояние и реално преглеждане на заснетото. Цената е  899лв.

AS200V Action Cam WiFi&GPS струва 439лв. Разполага със  170о широкоъгълен обектив Zeiss Tessar и отново – сензор EXMOR, процесор  BIONZ X и Live-View дистанционен контрол. Водоустойчивостта е до 5 метра с включен калъф в комплекта. Камерата е с много ефективна  (3 пъти повече) SteadyShot функция.AS100V Action Cam WiFi&GPS струва 399,99 долара. Чрез изтегляне на актуализация има възможност за управление на  5 камери едновременно.

AZ1VR Action Cam Mini WiFi е с цена  499лв. Това е един  мини модел,по-малък с 30% от обикновеното, отнова със сензор Exmor CMOS и обектив ZEISS, както и със стабилизация  на изображението SteadyShot и Live-View дистанционно управление закрепено към китката. В комплекта са включени много аксесоари – водоустойчив  калъф, комплект  за колело и други. Екшън камерата  разполага с формат XAVCS за заснемане на сложни движения с прецизност. Конструкцията е устойчива на водни пръски. Водоустойчивостта на този модел е само до 5 метра дълбочина и то с използването на приложения в комплекта калъф.

AS20 Action Cam WiFi струва 399лв и е с характерните за Sony  сензор Exmor CMOS и обектив ZEISS. Тежи 58 грама , а водонепроницаемостта е  до 5м дълбочина. С помощта на  170о обектив Тessar  Zeiss се получават  стерео записи като на живо. Има възможност за лесно споделяне и управление с WiFi връзка.

АS30V Action Cam WiFi&GPS е с цена 499лв. Тежи 65 grama. Разполага с нов софтуер за по-лесно снимане. Може да се изтегли и актуализация за управление на повече камери, максимум 5 на брой. Дистанционното управление е с Live-View Remote посредством  WiFi връзка. Водоустойчивостта е до 5 метра дълбочина. Екшън камерата е с широкоъгълен обектив 170 без изкривяване от типа рибешко око. Функциите от рода  MAP View позволяват наслагване на GPS данни за информативност на видеото. Камерата е с вграден стереомикрофон

Sony-екшън-камера-спортна-камера

 

Дистанционното Live-View Remotes е с дизайн на ръчен часовник и може да бъде закупено отделно за 149,99 долара.

Това са екшън камерите на Sony. Колкото са подобни, толкова са и специфични. Обединява ги последната дума на техниката, представена от Sony.

Някои от тези модели на Sony и още множество представители на други брандове можете да откриете в нашия онлайн магазин.

Сподели тази новина

Вашият коментар