До 70% намаление на избрани аксесоари

Множеството приложения, които намира екшън камерата

Множеството приложения, които намира екшън камерата

Екшън камерата е модерната играчка и работния инструмент на възрастните. Тя дава възможност за снимане навсякъде, независимо от обстоятелствата. Авантюристите могат да заснемат всички свои приключения, да ги споделят от първо лице в социалните мрежи и видеоканали.  Спортистите могат да увековечат своите постижения. Екшън камерите, чрез заснетите с тях качествени видеоклипове, вече носят и приходи на екстремните си притежатели. Това става чрез WiFi връзката, която позволява споделяне на видеозаписите, както и управление на настройките от IOS и Android устройства. За някои от моделите е възможно и онлайн излъчване по време на извършването на определена дейност.

sport-camera-спортна-видеокамера-екшън-gopro-sj4000-xioami-yi

Екшън камерите са  малки, леки  и почти незабележими. Те могат да бъдат монтирани дори на тялото на домашен любимец или на друго животно за проследяване на неговите навици и начин на живот.

В автомобила  могат да заменят видеорегистратора и чрез своя широк зрителен ъгъл да  заснемат  всичко, което става вътре и на пътя.

Възможност за закрепване посредством разнообразните аксесоари  върху  мотоциклети  и заснемане на екстремни моменти с много висока резолюция.

Монтирана  върху каската по време на колоездене, екшън камерата може да запише  скокове, остри завои и всичко, което реално се  случва. Полученото видео се записва на SD карта.

Направени най-вече да се използват на открито, екшън камерите са удароустойчиви , прахоустойчиви  и  влагоустойчиви.

Преди използване на екшън камерите във водните и подводните спортове, те се поставят във водоустойчиви изолаторни калъфи(кутии), чрез които могат да се използват на определени дълбочини – до 60 метра под вода, в зависимост от модела.

Екшън камерите се използват от сноубордисти, скиори, алпинисти, делтапланеристи  и други екстремни спортисти.

Намират приложение и при спокойни разходки и спортове. По време на риболов например, рибарите могат да разберат за хванатата току-що риба именно чрез екшън камерата.

Екшън камерите  вече са важна част от техниката, използвана  в телевизионните предавания и в кинопродукциите при заснемане на трудни каскади и екшън сцени.

Монтирана на дрон, екшън камерата може да бъде дистанционно управлявана и по този начин да се правят въздушни видеоматериали. По този начин се получава налице един неизчерпаем източник на информация и факти.

Сподели тази новина

Вашият коментар