До 70% намаление на избрани аксесоари

SJCAM SJ360 Plus – 360 градусовата камера на SJCAM

SJCAM SJ360 Plus – 360 градусовата камера на SJCAM

SJ360+ е панорамна 360о камера на SJCAM и има способността да съхрани най-добрите моменти от живота във VR формат. Камерата разполага с два широкоъгълни обектива / 2×210o/ – Dual Ultra-Wide-Angle Lenses, чиято съвместна работа създава 360о видеа във Full HD или панорамни снимки без мъртви зони. На разположение е и малък 0,96-инчов екран, който дава информация за основните показатели и наличието на запис. Максималната резолюция за панорамно видео е 1080р / 30 fps, а получените при тази скорост записи са с много добро качество. Видеата могат да бъдат съхранени на карта памет тип TF с обем до 64GB.

Камерата работи с процесора за професионални изображения SJCAM A7S, осигуряващ перфектен гладък запис с визуализация в реално време.

Екшън камерата е с форма на правоъгълник със скосени ръбове. Корпусът е черен на цвят и е с матово покритие. Удобно се държи в ръка и е комфортна за снимане. Включването на самата камера и началото на записа може да стане и с една ръка. В долната част е разположен micro USB порт. SJ360+ има компактни размери 110х40х28 мм и тегло 87 грама. Допълнителният мини статив в комплекта може да служи и като ръчен стабилизатор.

sjcam sj360 plus

SJCAM SJ360+ е снабдена с  Wi-Fi модул, който позволява тя да бъде контролирана от мобилно устройство. Диапазонът на обхват е 10 метра, като се имат предвид някои малки препятствия. Новото приложение PANO на SJCAM е достъпно за Android и iOS. То служи и за споделяне на заснетото 360о  видео в  YouTobe, Facebook и други социални медии.

Захранването на екшън камерата става от вградената батерия с капацитет 1700mAh. Тя осигурява 90 минути време на запис на видео при изключен Wi-Fi и 75 минути при включен. Пълно зареждане се постига за 3 часа.

С добрата си цена от 147 долара, техническите и оптичните си възможности и красивия си външен вид SJCAM SJ360+ се превръща в едно бюджетно устройство за панорамно снимане.

Сподели тази новина

Вашият коментар