До 70% намаление на избрани аксесоари

Най-разпространените аксесоари за GoPro Hero 6

Най-разпространените аксесоари за GoPro Hero 6

GoPRo Hero 6 е една от най-популярните камери на пазара. За да използва пълните си възможности, тя се нуждае от съответните аксесоари. Освен оригиналните, съществуват и по-евтини варианти, които изпълняват същите функции, но са финансово по-изгодни. Ще разгледаме накратко някои от най-разпространените аксесоари за GoPro Hero 6:

 

1. Оригиналната раница GoPro Seekerе с удобни, меки и обезопасени отделения. В нея има място за всички аксесоари и може да събере 5 камери. Тя е с вграден гръден монтаж и разполага с раменна стойка за закрепване на камерата.

2. Двойното зарядно устройство за GoPro Hero6 е в комплект с допълнителна батерия. То може да зарежда едновременно две батерии и върши добра работа, ако се налага заснемането на много кадри.

3. GoPro Portable Power Bank/преносима банка за захранване/ е полезен аксесоар при нуждата от създаванена продължителни видеоклипове. Има капацитет от 6000mAh и може да зарежда две камери едновременно.

4. Anker Powercore 20100 се явява по-евтин вариант на оригиналната банка за захранване. Разполага с мощност  20000mAh.

5. GoPro Handlebar Mount е монтажен аксесоар с алуминиева конструкция и има съвместимост с всички GoPro камери.

6. Sametop Handlebar Mount e по-достъпен ценово аксесоар за монтаж.

7. GoPro Seat Rail Mount може да се използва при монтаж на камерата под седалката на велосипед.

 

аксесоари за gopro камери

 

8. Sandmarc Navy Mount е монтажна алуминиева стойка, използвана за прикрепяне на камерата при различни видове спорт.

9. GoPro Helmet Front + Side Mount представлявакаска за приключенски спортове, която позволява монтаж на GoPro екшъна камера отпред или отстрани.

10. Full Face Helmet Chin Mount служи за монтаж на екшън камерата върху брадичката на цяла каска.

11. GoPro 3 Way Grip, Arm, Tripod е един  универсален аксесоар 3 в 1 и може да се използва като захващащо приспособление, удължително рамо или статив. Моделът е водоустойчив и е идеален за всякакви модели екшън камери, но и сравнително скъп.

12. Russe 3 Way Adjustable Arm е алтернатива на предходния оригинален аксесоар  и има подобни характеристики.

13. GoPro Chest Mount Harness е каишка с регулиращи се размери, която се носи около гърдите, а на нея се монтира камерата.

14. Chest Mount Harness for GoPro – евтиният вариант на официалната GoPro каишка за гръдния кош.

15. GoPro Suction Cup Mount –Вакуумна вендуза /чашка/с превъзходно качество на засмукването. Прилага се за закрепване на GoPro към външната страна на автомобил, мотоциклет или лодка. Включена е и лента за бързо освобождаване.

 

Това са само част от всички маунтове и стойки за монтиране на екшън камери за почти всякаква повърхност. Висококачествени аналози на тези аксесоари включително и за двата най-новите модели на GoPro – HERO 5, HERO6 и FUSION може да откриете при нас на много достъпни цени.

Сподели тази новина

Вашият коментар