Водоустойчив корпус SJCAM M10, M10 WiFi, M10 Plus

Водоустойчив корпус SJCAM M10, M10 WiFi, M10 Plus

Водоустойчив корпус за спортни видеокамери SJCAM M10, M10 WiFi, M10 Plus

39.92лв.

Налично

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Какво е включено

Описание

Водоустойчив корпус SJCAM M10, M10 WiFi, M10 Plus

Водоустойчивият корпус ще защити камерата ви от навлажняване, мръсотия и механични повреди. Необходимостта от воден корпус за една спортна камера е ясна за всеки потребител, който цени своята техника.

Тази водоустойчива кутия, която предлагаме на вниманието ви, е суперолекотен модел под 100 грама. Тя ще бъде добър водоуплътняващ дом за вашата SJCAM от моделите M10, M10 WiFi или M10 Plus. Този водоустойчивия корпус ще Ви позволи заснемането на отлични снимки и видеоклипове под вода до 30 метра дълбочина, както и при лошо и влажно време, в прашна среда и други атмосферни предизвикателства.

Изчистеният и семпъл дизайн на модела ще помогне на вашата камера да остане все така комфортна за заснемане на снимки и видеа при съответните екстремни условия. Все по-усъвършенстваните варианти на предпазни корпуси, които са достъпни за притежателите на екшън камери, имат за цел да им служат като второ тяло. Аксесоарът предлага лесена и удобна работа без да утежнява камерата излишно. Това е много важно при по-продъжлитено ползване. Вие може да се доветите на водната кутия на сравнитено голяма дълбочина от порядъка на 30 метра. Той ще ви служи както при влажна среда така и при места, които са запрашени и замърсени. Песачинките, насекомите и мръсотията вече няма да ви притесняват при ползването на камерата с водния корпис. Искате сигурност, достъп до всички бутони и безпроблемна работа, то тогава този кейс ще бъде перфектно допълнение към вашата спортна камера с марка SJCAM. Кейсът се предлага в комплект с щипка за бързо освобождаване и болт за монтаж.

 

  • Предвидено е потапяне във вода на дълбочината до 30м
  • Лека и здрава конструкция
  • Съвместим е само с QUBE версиите M10, M10 WiFi и M10 Plus

 

Внимание: Преди експлоатация винаги проверявайте водоустойчивия корпус за пукнатини, хлабини и несъваршенства. Оставете кейсът да престои във вода от 5-15 мин. преди да поставите камерата в него

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
вид-продукт

съвместимост

  • водоустойчив корпус
  • щипка за бързо освобождаване
  • болт

Също може да ви хареса…