Монопод – селфи стик за GoPro и смартфони, 55см

Sale

Монопод – селфи стик за GoPro и смартфони, 55см

Универсален монопод за екшън камери GoPro Hero, SJ4000, Xiaomi.

23.99лв.27.99лв.

Код: XTGP54 Категория: Етикети: , , , ,
Изчистване
  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Какво е включено

Описание

Монопод – селфи стик за GoPro и смартфони, 55см

 

Монопод за GoPro и смартфони с подсилена конструкци и заключване на отделните звена. Това означава, че при ползване няма вероятно от превъртане на камерата.

Подходящ за екстремни спортове и средно натоварване. Дължината в разгънато положение е около 55см., а в събрано около 20см. Изработен е от здрава алуминиева сплав и пластмаса.

Разполага с регулируем, въртящ се на 180 градуса накрайник, който завършва в края си с адаптер за закрепване към камерата и/или стойка за смарфон по избор. Дръжката е с покритие от мека пяна предотврътяваща хлъзгане на ръката.

Монтирането е болтово( болт НЕ е вкл. в цената) към водоустойчивия корпус/рамка на екшън камерата или директно към самата камерата с нужната приставка.

Изберете между трите опции за окомплектовка(с адаптер за екшън камера, със стойка за телефон или и двете) в зависимост какво ще монтирате на селфи стика.

 

Внимание: За да монтирате камера към този аксесоар се нуждаете от болт, които не е включен в цената.

Моноподът не разполага с бутон/дистанционно за управление на камерата/телефона. Снимането става след настройване в режим на автоматично снимане в самото устройство.

 

  • Монопод
  • Адаптер(накрайник) за закрепване на камерата

Болт НЕ е включен в цената