Рамка за GoPro Hero 3/3+ с бутон, Черен

-41%

Рамка за GoPro Hero 3/3+ с бутон, Черен

Пластмасова рамка с бутон за екшън камера GoPro Hero 3 и 3+

29.99лв. 17.63лв.

Код: XTGP71A Категория: Етикети: , , ,
  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Рамка за GoPro Hero 3/3+ с бутон, Черен

 

Рамка за GoPro Hero 3 и 3+ с бутон от пластмаса предлагаща олекотен и в същото време надежден монтаж за екшън камери Hero 3 и 3 плюс. Напълно откритата конструкция предлага по-високо качество на звука в сравнение с затворените корпуси, както и достъп до портовете и бутните.

Използването на рамката е удачно когато не се нуждаете от защитен корпус за вашата камера. Този вид монтаж ще ви позволи да свържете външна батерия, да включите зарядно или някакво захранване. Също така ще имате пълен достъп до картата памет и WiFi бутона. Свалянето на батерията също може да стане без да е нужно да демонтирате рамката.

Рамката за GoPro Hero 3 може да бъде закрепена към множество аксесоари и повърхности. Монтаж е комплактен и лек, а закрепването е изключително здраво и сигурно.

Аксесоарът е изработен от олекотена пластмаса като по този начин не утежнява монтираната камера.

Камерата се закрепва и демонтира от рамката изключително бързо и удобно, само с едно движение. Комплект включва щипка за бързо закрепване и болт.

  • Подходяща за спортни камери GoPro Hero 3 и 3+
  • Удобен и бърз монтаж
  • Отвори за всички портове и бутони
  • Семпъл и компактен дизайн за нископрофилен монтаж
  • Осигурява добро улавяне на звука по време на заснемане

Забележка: рамката няма да защити камерата ви от вода и не е предназначена за използване в екстремни условия, където мръсотията и остри предмети могат да повредят обектива на камерата.

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
съвместимост

,

вид-продукт

Също може да ви хареса…