Рамка (Frame) за Xiaomi Yi, Алуминиева

-24%

Рамка (Frame) за Xiaomi Yi, Алуминиева

Алуминиева рамка за екшън камера Xiaomi Yi

29.99лв. 22.87лв.

Код: XTGP273B Категория: Етикети: , , ,

Налично

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Какво е включено

Описание

Рамка за Xiaomi Yi спортна видеокамера, Алуминиева

 

Рамка за Xiaomi Yi екшън камера изработена от алуминиева сплав. Този аксесоар дава достъп до всички бутони и портове, без да е нужно неговото премахване за да се борави със спортната камерата. Подходящ за ползване когато е необходимо максимално добро качество на звука. Не утежнява камерата по никакъв начин, затова намира приложение и при монтирането на дронове.

Алуминиевата рамка дава възможност за монтиране на вашата Xiaomi Yi към различни повърхности  без използването на защитен кейс и осигурява стабилно захващане. Рамката служи и за странично предпазване на основния корпус на спортната камера от леки механични влияния – драскотини, леки удари. Всички ъгли и страни на камерата са защитени от алуминий.

Използването на този аксесоар дава по-голяма свобода по време на заснемане. Избегнат е допълнителният слой върху обектива, който се наслагва с водоустойчивите пластмасови кейсове. Налични са отвори до всички бутони на камерата, както и за включване на високоговорител и микрофон. Възможен е достъп и до USB и HDMI портовете, а също и до микро SD картата. Единствено капакът на батерията не може да се отвори и за целта трябва да се свали екшън камерата от рамката. Изработена е за да пасне точно с размерите на Xiaomi Yi и не е подходяща за други модели камери. Аксесоарът е наличен в различни разцветки, така че да подхожда на цвета на вашата Xiaomi Yi екшън камера. Този фрейм ви дава възможност да закрепите спортната си камера към множество аксесоари и маунтове като моноподи, стойки за тяло, вакуум стойки и прочие.

  • Изработка от алуминиева сплав
  • Олекотена конструкция и компактни размери
  • Съвместим с първата генерация на Xiaomi Yi (модела без екран)

Забележка: рамката няма да защити камерата ви от вода и не е предназначена за използване в екстремни условия, където мръсотията и остри предмети могат да повредят обектива на камерата.

Допълнителна информация

Weight0.05 kg
съвместимост

вид-продукт

  • рамка
  • шина
  • болт

Също може да ви хареса…