SJCAM SJ6 Legend 4K 24fps WiFi, Черен

-28%

SJCAM SJ6 Legend 4K 24fps WiFi, Черен

Екшън камера SJCAM SJ6 Legend + водоустойчив корпус и комплект аксесоари

415.00лв. 299.99лв.

Код: SJ6LEG Категория:

Налично

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

SJCAM SJ6 Legend 4K 24fps WiFi, Черен

 

SJ6 Legend прилича на почти всяка друга екшън камера на пазара. Тя е малка, с размери само от 5.90 x 4.10 x 2.11 cm и тегло 82гр. Тялото е изработено от пластмаса, като самата камера не е водоустойчива, но е включена и защитна кутия, която я защитава от вода до 30 метра.

Камерата има само три контролни бутона. В горната част има голям бутон за запис, който е лесен за натискане. От дясната страна са разположени два по-малки бутона – в горната част е бутонът за включване, а в долната – за настройките на камерата. В различни тестове батерията издържа около 70 минути при 4K запис.

SJ6 разполага със сензорен LCD дисплей и допълнителен фронтален 0.96″ дисплей.

Поради това удобство не е необходимо да използвате малките бутони, за да се придвижвате в страниците на настройките. Интерфейсът на екшън камерата е доста интуитивен. Чрез докосване на долната част на екрана веднага може да видите в кой режим се намирате, своевременно да променяте режима на снимане. Чрез натискане на иконата за възпроизвеждане може да влезете в режим на възпроизвеждане, а при докосване на иконата на зъбно колело, да коригирате настройките на вашата SJ6 Legend. Диагонала на сензорния LCD дисплеят е 2 инча, което е предостатъчно за безпроблемно навигиране и работа в менюто. За още по-голямо удобство допринасят и големите виртуални бутони в менюто.

 

SJ6-LEGEND_01

 

На предната част има допълнителен LCD дисплей. Той е изцяло монохромен и не е тъчскрийн. Подобно на GoPro предния екран показва текущия режим на снимане, остатъчна памет и живот на батерията, статуса на запис. Това е приятно и в същото време полезно допълнение, особено ако камерата е монтирана някъде, а не я държите в ръка. По този начин можете да проверите дали снимате в дадения момент, дори ако обектива е обърнат срещу вас.

Освен водоустойчивия корпус в комплекта ще откриете и няколко аксесоара. Ще получите различни рамена за монтиране и адаптери. В това число и адаптер за статив водния корпус, щипка за монтаж, монтажни лепенки. Също така и рамка, която не е водоустойчива и е подходяща с различни видове аксесоари за GoPro.

От лявата страна на камерата ще откриете слот за microSD карти, HDMI и мини USB портове. Мини USB порт се използва за трансфер и съхранение на данни.

SJ6 Legend разполага и с вграден Wi-Fi модул. Камерата работи безпроблемно с безплатната версия на приложението на SJCAM, съвместимо с Android и iOS устройства.

Приложението се използва за безжично управление от дистанция и безжичен файлов трансфер. Също така имате възможност да видите какво снимате в реално време, да направите корекции по настройките на камерата, да правите мигновени снимки и да пускате и спирате заснеманото от вас видео. Имайте предвид, че при използване на приложението 4K запис не може да бъде направен. През него имате възможност да снимате с максимум 2К.

 

SJ6-LEGEND_02-1

 

SJ6 Legend прави записи на видео с високо качество до 4K с 25Mbps битрейт и 24fps кадри. Това е наистина едно чудесно качество за камера от среден ценови клас.

Въпреки че не поддържа най-високата скорост от 60 кадъра в секунда при 4K видео, SJ6 е доста силна в детайлите. Заснетите детайли са супер свежи, а цветовете максимално точни.

При снимане с по-ниска от 4K резолюция има някои допълнителни опции. Намаляването на разделителната способност на 2K дава скорост на кадрите от 30 кадъра в секунда.

Когато камерата е извън подводния си корпус, качеството на аудиото е доста силно. За още по-качествено аудио, може да бъде добавен допълнителен външен микрофон чрез мини USB порта.

 

SJ6-LEGEND_06-1

Както и при всички други камери на SJCAM, менютo на SJ6 Legend е лесенo за използване и много интуитивенo, особено за този модел, защото е възможно да преместите менюто нагоре и надолу както при менютата на смартфоните използващи тъчскрийн дисплей. Интерфейсът е почти еднакъв с този на Xiaomi Yi 2 4K. Менюто е разделено на две секции. Първата е секцията за бърз достъп, където имате незабавен достъп до всички режими на камерата. Това се състои от:

Video – Запишете видеоклип
Video Lapse – Заснемете снимка във всяка една секунда и автоматично създавайте 30fps видео
Slow Rec – Автоматично прави видеоклип със забавено движение
Still – Заснемане на снимка
Photo lapse – Заснемайте снимка на всеки 3s / 5s / 10s / 20s
Burst mode – Заснемете 3 последователни снимки
Video + Photo – запишете видео и на всеки 5s / 10 / 30s / 60s също заснемате снимка
Car mode – Започнете да записвате, когато камерата вижда движението
Underwater – Лека промяна на цветовете
Втората част има всички опции за всеки режим плюс общите настройки.

SJ6 LEGEND 05

СПЕЦИФИКАЦИИ:

– Модел: SJ6 Legend
– Чип: Novatek 96660
– Сензор: Panasonic MN34120PA 16MP
– Разделителна способност на видеоклипа: 4K – 24fps, 2K – 30fps, 1080P – 60fps, 1080P – 30fps
– OS: Windows / Mac
– Чипсет: Novatek NT96660
– LCD: заден 2 „LCD тъчскрийн екран и преден 0.96“ екран(не е тъч)
– Тип на екрана: Заден – сензорен екран; Преден – LCD, монохромен
– Обектив: Регулируем ъгъл на видимост 166 градуса
– Видео резолюция: 1080P 60/30 кадъра в секунда, 720P 120/60 кадъра в секунда, VGA: 240 кадъра в секунда
– Видео формат: MOV / MP4
– Разделителна способност на снимката: 16M 14М 12М 10М 8М 5М 3М 2М 1М VGA
– Батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия 1000 mAh
– Водоустойчивост: до 30 метра (с водоустойчивия корпус)
– Карта за съхранение: Поддържа до 32GB максимум, избрани до 64GB и 128GB
– Управление от дистанция: WiFi / 2.4 Hz
– AV изход: Поддръжка
– HDMI: Поддръжка
– Gyro стабилизиране
– Поддържа допълнителен микрофон
– Поддържа дистанционно управление
– Език на менюто: английски / френски / немски / испански / италиански / португалски / опростен китайски / японски / традиционен китайски / руски / корейски / полски / чешки / словашки

 

ОКОМПЛЕКТОВКА:

1 Х SJ6 Legend
1 X Водоустойчив кейс(до 30м)
1 X Пластмасова рамка
1 X 360 Arc Bracket
1 X 360 скоба
1 Х Извита стойка
1 Х Плосъка стойка
3 Х Обръщачи(удължители)
1 X Стойка за велосипеди
2 X Адаптери
1 X Микро USB кабел
1 Х Двойнозалепващ стикер 3М
1 X Кърпичка за почистване
1 Х Стикер
1 X Литиево-йонна батерия 1000 mAh
1 X Упътване за употреба

 

Гаранция: 24 месеца

SJ Smart Remote се продава отделно!

Микрофон се продава отделно!

Допълнителна информация

Weight1 kg

Също може да ви хареса…