До 70% намаление на избрани аксесоари

Стойка за глава (Head Strap) кратко ревю

Стойка за глава (Head Strap) кратко ревю

Head strap или стойка за глава е аксесоар предназначен за монтиране на екшън камера на глава. Един аксесоар с широко приложение, който осигурява много добра позиция на камерата, така че ръцете на снимащия да останат свободни. При този вид монтаж камерата стои малко по-високо от обикновено като обхвата е значително по-голям в сравнение с аксесоарите при които камерата е по-ниско. Ъгълът на снимане по вертикала може да се регулира в известни граници благодарени на изнесения адаптер за който се закрепва спортната камера.

head-strap-стойка-за-глава-за-екшън-камера-gopro

Head strap може да се носи както директно на главата така и върху шапка или каска без опасност от изхлузване. Вътрешната страна на аксесоара е покрита с три реда силиконова лента осигуряваща по-добро прилепване към контактната повърхност. Удобната еластична материя
не създава дискомфорт при по-продължително носене, а регулируемия дизайн предлага коригиране на дължината, така че стойката да пасне на всеки.

Ако вашата камера е GoPro Hero(всички модели), SJCAM (всички модели) или Xiaomi Yi, то този аксесоар е подходящ за вашите нужди. За да поставите камерата си на него е нужно само да отделите щипката намираща се под водоустойчивия корпус и да го свържете към лентата посредством болта. Това е един наистина нужен аксесоар без който вашите видеа няма да са същите. При по-екстремни дейности като скачане с бънджи, рафтинг, гмуркане е по-добре да използвате Head Strap Special стойка за глава с добавка за брадата.

 

Сподели тази новина

Вашият коментар