До 70% намаление на избрани аксесоари

GoPro Hero+ LCD

GoPro Hero+ LCD

Това, което липсваше на собствениците на по-старите модели камери GoPro е дисплеят, който се появи първо при GoPro Hero 4 Silver. Именно затова от компанията разработиха и предложиха на пазара бюджетнатаGoPro Hero+LCD. Лесна е за използване дори и заснема видео с резолюция 1080p/60fps с много добро качество. Снимките са с резолюция 8МР, а скоростта – 5 кадъра в секунда.

Вградената безжична връзка дава възможност за дистанционно контролиране на камерата с помощта на телефон или таблет. За целта се използва приложението GoPro App, което трябва предварително да се инсталира.

WiFi и Bluetooth свързаността могат да се използват и за свързване със Smart Remote в GoPro за промяна на настройките, режимите за снимане от разстояние, започване или спиране на записи и правене на снимки.

 

GoPro Hero+ LCD

 

GoPro Hero + LCD е здрава и устойчива на прах и вода екшън камера. Поставена е в постоянен защитен корпус.  Водоустойчивостта е до 40 метра дълбочина. Батерията е несменяема и е с капацитет 1160mAh. Нейната издръжливост в режим на запис е до 2 часа.

До екрана на камерата се намира слот за micro SD карта до 64GB и микро-USB порт.

GoPro + LCD включва някои разширени функции като Hi Light Tagging, а също и способността за директно отрязване на видео кадри, която позволява бързо споделяне на любими моменти с приятели. Hi Light Tagging осигурява възможност за маркиране на най-добрите видео моменти по време на запис или при възпроизвеждане и последващото им бързо намиране.

В условия на ниска осветеност при видео заснемане се използва работният режим Low Light Mode, който автоматично осигурява оптимално заснемане чрез регулация на честотата на кадрите.

GoPro Hero + LCD се предлага на достъпната цена от 549лв и комбинира  получаване на качествени изображения, WiFi – свързаност, издръжливост на батерията и сензорен екран.начинаещи потребители. Характеризира се със сензорния екран, разположен  на гърба. Той дава лесен достъп до настройките на фотоапарата и основната му функционалност.

Сподели тази новина

Вашият коментар