До 70% намаление на избрани аксесоари

OKAA – перфектно качество на добра цена

OKAA – перфектно качество на добра цена

През  март 2016 година на пазара за техника  започна да се налага успешно  един изключителен модел екшън камера OKAA 360o Panoramic. Тази спортна екшън камера от ново поколение е на приемлива  цена и позволява създаването на 360о панорамни видеозаписи. Камерата е със сензор за изображение  8 MP SONY CMOS.Цената на модела е от порядъка 150 – 200 долара. Екшън камерата OKAA SY 15SPC 360o конкурира успешно моделите с подобни функции KeyMission 360 и Kodak SP360 с по-добрата си цена.

okaa-action-camera-екшън-камера

На външен вид представлява красива „кутийка” с кубична форма в черен или бял цвят на корпуса  и размери 51мм/42мм/34,6мм. Теглото на камерата без батерията е  59 грама. С тази екшън камера е възможно създаване на панорамни клипове с резолюция 2560 на 1440 пиксела при скорост 30 кадъра в секунда. Моделът предлага различни режими на снимане, които се виждат и настройват чрез LCD дисплей. Така във всеки момент на дисплея може да се види иконката за съответния избран режим, резолюцията на видеото или снимката, времето за запис или снимка, дата, час и състояние на батерията.

Отгоре на камерата се намират бутонът за включване и изключване,  друг бутон за WiFi връзка, както и индикаторите за състоянието, за WiFi и за зарядът на батерията. Тези три индикатора са светлинни. Отстрани на камерата се намират два порта – USB и HDMI и един слот за карта памет. SD картата се купуваи поставядопълнително  и за професионален запис е добре тя да бъде от клас 10. Камерата е  с  вградена 1000 mAh батерия, която издържа около 1 час непрекъсната работа. Батерията се зарежда напълно за около 2 часа. По време на зареждане индикаторът за заряд свети в синя светлина, а при напълно заредена батерия, той се изключва.

okaa-action-camera-екшън-камера

Eкшън камерата е много подходяща и за подводни спортове с възможност за подводни снимки до 60 метра, благодарение на водоустойчивия си калъф.

Към комплекта на екшън камерата са включени и микро USB кабел, два адаптера, две поставки и ръководство за употреба.

Снимките и видеозаписите, направени с OKAA 360o камера, са с много добро качество. Всички снимки и записи допълнително могат да бъдат променяни по всякакъв начин и след края на заснемането.

Вградената WiFi функционалност позволява използване на App /приложение/ за промяна на настройките, ъгъла на заснемане и режима на фокусиране след свързване с IOS или Android устройство.

Сподели тази новина

Коментар (1)

Вашият коментар