До 70% намаление на избрани аксесоари

SJCAM M20 – цена, мнение, обзор

SJCAM M20 – цена, мнение, обзор

SJCAM M20 е компактна екшън камера с размери 54 х 43 х 23 мм и тегло 55 грама. Тя има правоъгълно тяло с пластмасов корпус и се предлага се в няколко различни цвята. В комплекта е включен водоустойчив с IP 68 /до 30 метра дълбочина/ корпусен калъф със здрав заключващ механизъм и много други полезни аксесоари. Цената на модела в България се движи около 300лв. Екшън камерата притежава много добри характериcтики и е удобна за всекидневна употреба.


Отделно към камерата  може да бъде закупено устройство за дистанционно управление Bluetooth Watch Remote Controller. Дистанционното наподобява часовник-гривна със силиконова каишка и е водоустойчиво. То е оборудвано с 5 бутона. Устройството е с размери 3,50х3,50х0,96 см и тежи 50 грама. Цената му е съвсем приемлива  и е около 60лв.
sjcam m20 екшън камера


SJCAM M20 е 2,5К камера, но може да заснема и 4К видеа при софтуерно интерполиране. Тя поддържа запис в два формата – MOV и MPEG4 с различна разделителна способност и скорост на кадрите в секунда: 2160р до 24fps, 1440p до 30fps, 1080p до 60fps, 720p до 120fps. Екшън камерата е оборудвана с 16МР сензор SONY IMX206 CQC. За обработката на видеозаписите се грижи процесорът Novatek 96660. Три са режимите на работа, според обхвата на регулириемия зрителен  ъгъл: широк /166о/, нормален и тесен /70о/. На разположение е функцията Dictortion Correction, която  служи за корекции на изкривяванията и записване на реалистични видеоклипове и при най-широкия ъгъл на заснемане.


Екшън камерата може да се настрои за: автоматично заснемане, запис на определен интервал, Slow Motion видео, интервална фотография, серийна фотография, подводен режим с включване на ултрачервен филтър, работа с FPV, запис при активация на сензора за движение, режим DVR за автомобил. В камерата е реализирана вградена жироскопична стабилизация на изображението, позволяваща заснемане на гладки видеа.


Благодарение на 900 mAh сменяема батерия, камерата може да снима непрекъснато около час при режим 2160р и около 1,5 часа при режим 1080р.
Устройството разполага с 1,5-инчов LCD екран, слот за micro SD карта, micro HDMI   порт, micro USB порт. SJCAM M20 има удобен вграден Wi-Fi модул за Android и iOS безжично свръзване.


Без да изразим пристрастие към тази камера и бранда SJCAM, можем на 100% да заявим, че това е един наистина добър клас камера на достъпна цена.  Благодарение на своята функционалност и перфектни параметри тя се нарежда сред лидерите на пазара.
SJCAM M20 можете да закупите при нас на ПРОМО цена от 239.00лв 
Камерата е придружена с множество аксесоар включени в комплекта и разбира се стикер за автентичност както всички предлагани от WWW.HDCAM.BG камери.

Сподели тази новина

Вашият коментар