До 70% намаление на избрани аксесоари

SJDASH M30 – Видеорегистраторът на SJCAM

SJDASH M30 – Видеорегистраторът на SJCAM

SJDASH M30 е ново устройство SJCAM, представено на изложението CEBIT 2017 в Хановер. SJDASH има способност да създава ярки кадри с Full HD качество в разрешение 1080р. Новият продукт е автомобилна камера – видеорегистратор и е създадена за използване вътре в автомобила с основна цел – регистриране на пътнотранспортни произшествия. Статична е и е подходяща за запис на трафик. Тя се монтира  лесно на предното стъкло на автомобила. Камерата има съвременен дизайн и компактни размери – 89,9х51,9х14 мм и тегло 70 грама. Корпусът е в правоъгълна форма с тънка алуминиева рамка и има хромирани ръбове. Моделът се предлага само в черен цвят с матово покритие. В задната част на тялото е разположен голям 3-инчов сензорен екран, както и индикатор за Wi-Fi. Отпред се намира широкоъгълна леща, а до нея – високоговорител. Вляво е бутонът за захранването, но самата точка на свързване е отдолу. Работното меню поддържа 17 езика.

Камерата не е с батерия, а с кондензатор. Той предпазва устройството от прегряване при високи температури и силно слънце. За да работи SJDASH, е необходимо тя да е свързана със зарядно за кола или с Power Bank. С 32GB карта-памет  може да се записва до 5-часово видео.

SJCAM SJDASH SJ Dash DVR камера

Видеорегистраторът използва сензор Sony IMX 323, който осигурява много добро цветопредаване, независимо от външните условия.  Зрителният ъгъл е 140о.  SJDASH работи с процесор A7-10. Разделителната способност е само една – резолюция 1920х1080 (1080р/30fps). Стабилизацията на изображението е цифрова.

SJDASH има вграден Wi-Fi модул. Чрез него тя може да се управлява дистанционно от смартфон. Приложението за връзка с Android или iOS  е SJCAM CAR. То е лесно за използване. В приложението са налични три основни секции – камера, галерия и настройки.

Камерата разполага с G-сензор. При евентуално произшествие авторегистраторът автоматично защитава видеоклипа от презаписване.

Първият автомобилен регистратор на SJCAM – SJDASH  може да бъде закупен за на промоционална цена от 299.72лв само при нас. В комплекта са включени: камерата, необходимите аксесоари (вендузна чаша за бърз монтаж, 3.5 м USB кабел, двоен USB адаптер за захранване), QR код за приложението SJCAM CAR и парола за проверка на защитния код, доказващ оригиналността на продукта.

За допълнителна информация за модела, снимки, цени и прочие може да се обърнете към нашия екип.

Сподели тази новина

Вашият коментар