До 70% намаление на избрани аксесоари

Какво е новото при GoPro Hero 4 Session

Какво е новото при GoPro Hero 4 Session

GoPro Hero 4 Session стана известна като най-леката, малка и удобна екшън камера на GoPro. На пазара е от лятото на 2015 година. Моделът е с форма на красиво малко кубче. Новото е, че корпусът на тази екшън камера е от специален гумиран материал, който я прави водонепропусклива на дълбочина до 10 метра, без да е необходим допълнителен калъф за водоустойчивост.

Малкият размер е подходящ за монтиране на трудни и недостъпни досега места, което е много добро предимство на модела.

Заради малкия размер, основното управление на камерата става с един бутон. Така управлението става много лесно. Ако се задържи кратно бутонът, камерата се включва и започва видео заснемане. По-дългото задържане на бутона  включва режим Time Laps. Повторното натискане е за изключване.

Този модел има съвместимост с всички възможни аксесоари на GoPro.

gopro-hero-4-session

Има още един по-малък бутон, който е за WiFi и Bluetooth функциите. Това обуславя лесно използване на приложението GoPro, както и лесно дистанционно управление. Така се дава богата възможност за настройки и контрол на камерата.

Батерията има дълъг живот, но тя е несменяема, тоест -неподвижна. Позволява 2 часа непрекъснати записи.

Разполага с широк ъгъл на заснемане 170о. По време на снимане екранът се завърта автоматично Благодарение на въртящата се става на камерата е възможна лесна промяна на нейния зрителен ъгъл.

За по-добър звук и намаляване на шума при силен вятър има два вградени автоматично превключващи се микрофона, което също е новост . Единият микрофон е в предната част на камерата, а другият – в задната.

Друго нововъведение е, че Екшън камерата GoPro Hero 4 Session разполага с  микро USB порт, заместил досегашните използвани мини USB.

Малкият размер на тази екшън камера се отразява на най-важната информационна част на камерата, именно на екрана. Малкият екран се явява и като незначителен недостатък.

В общи линии GoPro Hero 4 Session разполага с почти всички функции на най-успешните модели на GoPro.

Освен стандартните приставки за монтаж, в комплекта е включена и новата приставка Ball Joint Buckle.

Сподели тази новина

Вашият коментар