Водоустойчив корпус (Waterproof case) за GoPro Hero 3/3+/4

-23%

Водоустойчив корпус (Waterproof case) за GoPro Hero 3/3+/4

Водоустойчив корпус за спортна видеокамера GoPro Hero 3/3+/4

49.95лв. 38.49лв.

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Какво е включено
 • Как да тествате корпуса

Описание

Водоустойчив корпус за GoPro Hero 3/3+/4

 

При поръчка на олекотения воден корпус  за вашата GoPro Hero 3/3+/4 ще обезпечите допълнителна защита на камерата от прах и драскотини, ще можете да се забавлявате във влажна среда и да снимате под вода /до 30 метра/ вашите преживявания. Водоустойчивият корпус представлява  здрава водонепропускаема конструкция с тегло около 100 грама. Водоустойчивата кутия остава един от най-важните аксесоари, необходими за спортните камери.

Предложеният от нас вариант е с достъпна цена и лесен за употреба. С този предпазен корпус  за Go Pro Hero 3/3+/4 ще се чувствате сигурни, защото той ще ви осигури нужната водоустойчивост при заснемане на екстремни преживявания от подводния свят или на брега. Получените снимки и видеозаписи ще бъдат на очакваното много добро ниво. Той осигурява достъп до всички бутони така че работата с него ще ви бъде изключително лесна.

Към корпуса са включени болт и щипка с които да монтирате камерата си към различни видове аксесоари и маунтове. Аксесоарът пристига напълно окомлектован и готов за експлоатация. Като преди да го потопите във вода заедно с камерата си погледнете раздел „Как да тествате корпуса“. ВНИМАНИЕ корпусът не е удароустойчив и няма да предотврати евентуални механични повреди по камерата ви.  НЕ Е подходящ за други спортни камери освен GOPRO HERO 3/3+/4. Лесно можете да превърнете този защитен корпус в отворен тип като смените задното прозорче с подходящо за целта. Такова можете да откриете малко по-долу в каре „Подобни“. Един наистина качествен аксесоар, който ще удължи живота на вашата камера.

Ако вече сте притежател на такъв модел водоустойчив корпус и заключващия ви механизъм е за смяна, такъв можете да закупите от тук

За да избеглете запотяване на предното стъкло на вашия водоутойчив кейс може да използвате anti fog таблетки.

  • Съвместим само с GoPro Hero 3/3+/4
  • В комплект с quick release щипка + болт
  • Сменяеми компоненти – леща, уплътненения, заден панел

Внимание: Преди употреба винаги проверявайте водоустойчивия кейс за пукнатини, хлабини и несъваршенства. Оставете корпусът да престои във вода от 5-15 мин. преди да поставите камерата в него

 

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
вид-продукт

съвместимост

, ,

 • Кейс
 • Щипка за бързо освобождаване
 • Болт

Желателно е преди да използвате камерата си във вода винаги да тествате водоустойчивият корпус без поставена екшън камера в него. Това ще предпази вашето GoPro от намокряне при евентуални течове. Най-често течове се наблюдават при остаряване на уплътненията на бутоните, задния капак или капачето над обектива. За щастие те се сменят бързо и лесно, което може да направите дори самите вие. Препоръчва се потапяне на водния корпус за около 5-10 мин като през това време ви препоръчваме да изпробвате всичките бутони. След приключване на тества забършете добре касата(корпуса) и отворете закопчалката. Огледайте добре за пръски или навлажняване. Имайте предвид че запотяването на стъклото над обектива е нормално и не бива да ви притеснява.

Също може да ви хареса…