Водоустойчив корпус Black Series II за GoPro Hero 3/3+/4, Черен

-27%

Водоустойчив корпус Black Series II за GoPro Hero 3/3+/4, Черен

Водоустойчив корпус за екшън камери GoPro Hero 3/3+/4, Черен

55.00лв. 39.99лв.

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Какво е включено
 • Как да тествате корпуса

Описание

Водоустойчив корпус Black Series II за GoPro Hero 3/3+/4, Черен

 

Водоустойчивият корпус за вашата GoPro Hero 3/3+/4 ще осигури допълнителна протекция на камерата ви от драскотини и мръсотия. Благодарение на този аксесоари ще имате възможност да снимате под вода на дълбочина до 30 метра. Корпус представлява напълно водонепропускаема кутия с тегло приблизително 100 грама, която защитава камерата от външния влияния, било то механични или навлажняване. Кейсът за камера е един от най-важните аксесоари без който експлоатационния период на устройството би бил доста по-кратък.

Предложеният корпус е бюджетен модел с добра цена и лесен за ползване. С него използването на вашата камера Go Pro Hero 3/3+/4 ще бъде много по-сигурно, защото той ще предложи необходимата водонепромокаемост при снимане на екстремни видеа под вода. Заснетите снимки и видеозаписи ще бъдат на необходимото високо ниво. Аксесоарът дава достъп до всички бутони на камерата без да ограничава използването й.

В комплекта към корпуса са приложени монтажен болт и щипка за бързо освобождаване с помощта на които можете да монтирате камерата към различни аксесоари. Корпусът пристига в пълна окомплектовка, готов за експлоатация. Преди да пристъпите към ползване във вода, погледнете раздел „Как да тествате корпуса“.

ВНИМАНИЕ: аксесоарът НЕ е удароустойчив и няма да защити камерата ви от евентуални механични наранявания.

Подходящ е САМО за спортни камери GOPRO HERO 3/3+/4.

За да го превърнете в отворен тип(sceleton) просто подменете задния панел с подходящ за целта.

Това е един наистина качествен продукт, който ще удължи експлоатационния период на камерата ви.

Ако притежавате на същия модел корпус и заключващия ви механизъм е счупен, такъв можете да закупите нов от тук

За да предотвратите запотяване на стъкло на водоутойчивия ви корпус може да закупите anti fog таблетки.

  • Съвместим с GoPro Hero 3/3+/4
  • Окомплектовка: 1бр. водоустойчив корпус, 1бр. щипка за бързо освобождаване, 1бр. монтажен болт
  • Сменяеми детайли- леща, заключващ механизъм, уплътнения, заден капак

Внимание: Преди експлоатация проверете водоустойчивия корпус за пукнатини, хлабини и несъваршенства. Оставете кейсът да престои 5-15 мин. във вода преди да поставите камерата в него.

 

Допълнителна информация

Weight0.1 kg
вид-продукт

съвместимост

, ,

 • Кейс
 • Щипка за бързо освобождаване
 • Болт

Желателно е преди да използвате камерата си във вода винаги да тествате водоустойчивият корпус без поставена екшън камера в него. Това ще предпази вашето GoPro от намокряне при евентуални течове. Най-често течове се наблюдават при остаряване на уплътненията на бутоните, задния капак или капачето над обектива. За щастие те се сменят бързо и лесно, което може да направите дори самите вие. Препоръчва се потапяне на водния корпус за около 5-10 мин като през това време ви препоръчваме да изпробвате всичките бутони. След приключване на тества забършете добре касата(корпуса) и отворете закопчалката. Огледайте добре за пръски или навлажняване. Имайте предвид че запотяването на стъклото над обектива е нормално и не бива да ви притеснява.

Също може да ви хареса…