До 70% намаление на избрани аксесоари

Стойки(монтажи) за тяло

Стойки(монтажи) за тяло

Екшън камерите без допълнителни аксесоари загубват част от своя чар, а именно да бъдат монтирани и закрепвани на различни места. Ето защо производителите са вложили своята изобретателност в създаването и производството на разнообразни аксесоари за екшън камери. Независимо, че предложенията са достатъчно много, продължават да се изобретяват все по-нови и удобни модели аксесоари. Много важни и нужни за удобството при използване на екшън камерата са именно стойките за тяло. Стойките(монтажите) за тяло са обособени в няколко групи. Изработват се от висококачествени олекотени и издръжливи материали.

стойка-за-каска-гопро-gopro-екшън-камера-аксесоар

Монтажите за тяло могат да бъдат специализирани за ръка, крак, гърди и глава. Възможност за носене на екшън камерата на ръката, китката или крака дава специалната лента за закрепване. Често е наричана ремъчен крепеж.

Други аксесоари – стойки са специално предназначени за зоната около китката. Представляват удобни каишки, които могат да се регулират около китката. Изработени са от неопрен и устойчива пластмаса. Камерата се монтира чрез болт със стандартна резба ¼.

За практикуващите водни спортове се препоръчва използването на ръкохватка манипулатор с водоустойчивост до 10 метра. В комплекта са включени – ръкохватка, каишка за китката и монтаж за камерата.

Сред най-търсените аксесоари е удобният нагръден колан за закрепване.Представлява две широки ленти за през раменете и една около тялото на нивото на гърдите с възможност за регулиране на размера. Може да се поставя и върху обемисти връхни дрехи безпроблемно.Предлага се във варианти за деца над 3 години и за възрастни. Може да се употребява при спортуване и други ситуации, изискващи свободни ръце. Освен това, при заснемане от нивото на гърдите, се получават много реалистични записи.

Лентата  за глава във всички размери е също сред най-продаваните и търсени аксесоари, защото този начин на закрепване позволява  свобода на ръцете, а тя е много важна за потребителите на екшън камери. Чрез лентата за глава и допълнителната щипка за закрепване се осъществява  директен монтаж на камерата върху главата. За монтаж върху шапка или каска стават и тези ленти за глава, а специално се продават и отделни монтажи само за каска.

стойка-за-каска-гърди-гопро-gopro-екшън-камера-аксесоар

Повечето компании за екшън камери си имат разработени аксесоари за техните модели, които обаче могат да бъдат съвместими и с модели на други фирми. Много от аксесоарите са стандартни и са подходящи за всички екшън камери.

Сподели тази новина

Вашият коментар