До 70% намаление на избрани аксесоари

GoPro Hero 5 Black една от най-добрите камери на пазара

GoPro Hero 5 Black една от най-добрите камери на пазара

GoPro Hero 5 Black е една фантастична екшън камера, предлагаща електронно стабилизирани изображения с превъзходно качество, RAW фотография и широк динамичен диапазон.

Камерата дава възможност за заснемане на 4К видео и снимки с 12МР резолюция. Максималната разделителна способност в 4К е 30fps. Сензорният дисплей е 2-инчов /5,08см/.

За удобство са премахнати портовете на задната страна.  От дисплея може да се преглеждат заснетите кадри, да се променят настройките и да се редактира заснетото видео.


 

gopro hero 5 екшън камера


 

Камерата е водоустойчива до 10 метра дълбочина без кутия. За използване при по-голяма дълбочина може да се закупи допълнителен водоустойчив кейс.

Разполага с големи двойни микрофони, допълнителни функции за снимане и подобрен дизайн. Моделът се явява кaто нова версия на GoPro Hero 4.

Наличен е вграден GPS сензор за автоматично отчитанена местоположението на заснетите кадри. Добре контролиран е и шумът от вятъра с функцията Advanced Wind Noise Reduction.

GoPro Hero 5 Black работи с един основен бутон за включване и стартиране на записа. Удобство е поддържането на гласов контрол.Гласовите команди са лесни и са поддържани на 7 езика.

С помощта на GoPro Plus камерата има възможност за автоматично качване на снимки и видеа в „cloud”. За използването на облака е нужен месечен абонамент.

гопро херо 5 екшън камера

Всички, ползващи GoPro Plus, разполагат със списъка от безплатни песни и имат 20% отстъпка от аксесоарите за камери на GoPro.

Hero 5 Black може да се разглежда и като компилация от хит-моделите на GoProдо този момент. Тежи 118 грама,а размерите са: 44,6Х62Х33,7мм.

Като недостатъци може да се отбележат само липсата на EIS в 4K, лоша реакция на сензорния екран и несъвместимост на старите батерии с новото устройство.

В настоящия момент екшън камерата може да бъде закупена за 869лв със специална оферта за 64GB карта памет като подарък.

Ако не ви се дава такава колосална сума, разбира се може да се насичите към аналог с подобни характеристики. Походящ заместител с изключително добри параметри и приемлива цена е

моделът SOOCOO S100 Pro, който може да откриете при нас на страхотната цена от 399лв за базов пакет.

Сподели тази новина

Вашият коментар