До 70% намаление на избрани аксесоари

Power bank ръкохватка за екшън камери 

Power bank ръкохватка за екшън камери 

Power bank позволяват съхраняване на електрическата енергия чрез нейното депозиране в банката с цел тя да бъде използвана по-късно за зареждане на съответното устройство. Те се наложиха бързо в съвременния живот, тъй като играят роля на резервна батерия за почти всички USB-зареждащи се техники. Предлагат се в различни форми и размери.

За екшън камерите най-удобни за работа са Power bank ръкохватките. Могат да бъдат наречени „2 в 1” аксесоари.

Сред предложенията за Power bank ръкохватки се открояват следните варианти:

  1. 5200mAh Rechargeablle Power Bank Hand Grip Pole Tripod Mount е мощен енергиен източник. Представлява универсален монопод с интегрирана 5200mAh power bank с възможност за повече от 4 пъти презареждане на екшън камерата (осигурява 10 часа време за работа). Може да се използва и като селфи стик. Стабилната ръкохватката е с иновативен дизайн и е изработена от алуминий, покрит с висококачествен каучук. Подходящ аксесоар за  екшън камерите GoPro, Xiaomi, SJCAM, цифрови фотоапарати и мобилни телефони.
  2. 3300mAh Power Bank Handheld Grip е модел с капацитет 3300mAh. Предназначен за голяма част от GoPro Hero моделите, но е съвместим и с други екшън камери.
  3. 5200mAh Waterproof Power Bank Hand Grip Charging Tripod /размери 136х39 мм/е с водоустойчивост до 30 метра под вода. Вградени са функции за защита от късо съединение, от презареждане и разреждане. Пълното зареждане на самата батерия става за 5-6 часа. Има възможност за около 500 пъти 100% зареждане. Представлява също универсален модел, съвместим с екшън камери и смартфони. Подходящ е при заснемане на подводни преживявания.

За по-дълъг живот на тези аксесоари е препоръчително винаги да се зарежда батерията до 100% и да не се допуска разреждане до 0%.

Power bank ръкохватките са леки и удобни. Перфектни са по време на пътувания, къмпинги, туризъм и при всички случаи, когато няма достъп до електричество за зареждане на екшън камерата. Разбира се, Power bank ръкохватките трябва предварително да бъдат заредени.

Сподели тази новина

Вашият коментар