До 70% намаление на избрани аксесоари

Power bank ръкохватка за екшън камери 

Power bank ръкохватка за екшън камери 

Power bank позволяват съхраняване на електрическата енергия чрез нейното депозиране в банката с цел тя да бъде използвана по-късно за зареждане на съответното устройство. Те се наложиха бързо в съвременния живот, тъй като играят роля на резервна батерия за почти всички USB-зареждащи се техники. Предлагат се в различни форми и размери.

За екшън камерите най-удобни за работа са Power bank ръкохватките. Могат да бъдат наречени „2 в 1” аксесоари.

Сред предложенията за Power bank ръкохватки се открояват следните варианти:

  1. 5200mAh Rechargeablle Power Bank Hand Grip Pole Tripod Mount е мощен енергиен източник. Представлява универсален монопод с интегрирана 5200mAh power bank с възможност за повече от 4 пъти презареждане на екшън камерата (осигурява 10 часа време за работа). Може да се използва и като селфи стик. Стабилната ръкохватката е с иновативен дизайн и е изработена от алуминий, покрит с висококачествен каучук. Подходящ аксесоар за  екшън камерите GoPro, Xiaomi, SJCAM, цифрови фотоапарати и мобилни телефони.
  2. 3300mAh Power Bank Handheld Grip е модел с капацитет 3300mAh. Предназначен за голяма част от GoPro Hero моделите, но е съвместим и с други екшън камери.
  3. 5200mAh Waterproof Power Bank Hand Grip Charging Tripod /размери 136х39 мм/е с водоустойчивост до 30 метра под вода. Вградени са функции за защита от късо съединение, от презареждане и разреждане. Пълното зареждане на самата батерия става за 5-6 часа. Има възможност за около 500 пъти 100% зареждане. Представлява също универсален модел, съвместим с екшън камери и смартфони. Подходящ е при заснемане на подводни преживявания.

За по-дълъг живот на тези аксесоари е препоръчително винаги да се зарежда батерията до 100% и да не се допуска разреждане до 0%.

Power bank ръкохватките са леки и удобни. Перфектни са по време на пътувания, къмпинги, туризъм и при всички случаи, когато няма достъп до електричество за зареждане на екшън камерата. Разбира се, Power bank ръкохватките трябва предварително да бъдат заредени.

Сподели тази новина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *