До 70% намаление на избрани аксесоари

Екшън камерата като видеорегистратор за кола

Екшън камерата като видеорегистратор за кола

Видеорегистраторите за кола или дигиталните видеорекордери са устройства за запис, възпроизвеждане и съхранение на информацията, случваща се в и около автомобила по време на шофиране. Екшън камерите със своята функционалност, компактност ,  възможност за закрепване към всякакви повърхности и получаването на  видеозаписи с идеална чистота по време на движение, спокойно могат да изпълняват функцията на видеорегистратор за кола .

спортна-видеокамера-екшън-камера-gopro-hero-видеорегистратор

Много често екшън камерите се предлагат и като автоаксесоари. Това е така, защото екшън камерите са с малък размер, леки, практични и удобни са. Абсолютно няма да пречат при шофиране, дори са незабележими. Видеозаснемането с екшън камера позволява широк ъгъл на обхват и използването на различни режими на работа, които лесно се настройват. Достъпните цени на голяма част от моделите екшън камери ги прави много подходящи  за използването им като видеорегистратори за коли.

Много потребители си купуват екшън камери с основната идея да ги използват за снимки и видео в личните си леки автомобили и джипове, за да си снимат преживяванията на пътя.

Екшън камерите предлагат широк ъгъл на заснемане, работят добре в шумна и недобре осветена среда. Издръжливостта на батериите е достатъчно дълга, а при някои модели е възможно и заснемане дори и при включване на заряд. Това са само част от преимуществата на екшън камерите.

При производството на екшън камери е заложено използването им именно в движение. Предлагат се различни режими за снимане и правилно избраният режим позволява получаването на ясни клипове при снимане на различни маневри, скоростни отсечки и дори участия в ралита.

Някои  от камерите за коли – видеорегистратори снимат само до 4GB клипчета и после е необходим монтаж на клипове. За актуалните модели екшън камери е възможно добавянето на SD карта с паметдо 64GB за записване на материалите от записите. За много от моделите WiFi връзката позволява управление на екшън камерата чрезAndroid и IOS устройства.

Много модели екшън камери в комплекта си съдържат дори и специална скоба за монтаж в лек автомобил. Монтирането става много лесно. Освен в самата кола, екшън камерата може да бъде монтирана върхутялото насамия шофиращ или върху негов аксесоар.

Разнообразието от модели екшън камери на пазара позволява на потребителя  да избере  модел  с необходимите параметри, които отговарят точно на неговите желания за ползване.

Сподели тази новина

Вашият коментар