До 70% намаление на избрани аксесоари

Защо Chest Strap (стойка за гърди)

Защо Chest Strap (стойка за гърди)

Chest strap стойка за гърди – един от най-разпространените аксесоари за екшън камери

Това е един аксесоар с помощта на когото лесно ще уловите всяко едно видео и снимка, които желаете без да се притеснявате дали ъгъла на снимане ще е достатъчно обхватен. Разположена на гърдите, камерата има доста по-добра позиция за снимане в сравнение с други видове монтажи.

 

chest-strap-gopro-стойка-за-гърди-екшън-камера-gopro

Chest Strap намира широко приложение поради своите качества и удобство при работа. Той е изключително полезен при колоездачи, мотористи, които се притесняват да монтират камера си на рамата на превозното средство заради появата на вибрации, които биха влошили в извества степен качеството на видеото. Стойката за гърди е подходяща не само за възрастни хора, а и за деца заради своя регурируем дизайн.

С помоща на регулиращите се ластици всеки би могъл да я ползва без значени от ръст, килограми или възраст. Също така е  предвидено и тя да се носи над връхни дрехи като дебели якета, грейки и прочие. В лицето на еластичната лента за гърди вие ще откриете едно идеално решение за ски, планинско колоездене, мотокрос,  гребни спортове и всякакъв вид друга дейност, без значение от условията на ползване.

Вашата стойка за гърди можете да закупите само сега на промо цена от тук

Сподели тази новина

Вашият коментар