До 70% намаление на избрани аксесоари

Защо Chest Strap (стойка за гърди)

Защо Chest Strap (стойка за гърди)

Chest strap стойка за гърди – един от най-разпространените аксесоари за екшън камери

Това е един аксесоар с помощта на когото лесно ще уловите всяко едно видео и снимка, които желаете без да се притеснявате дали ъгъла на снимане ще е достатъчно обхватен. Разположена на гърдите, камерата има доста по-добра позиция за снимане в сравнение с други видове монтажи.

 

chest-strap-gopro-стойка-за-гърди-екшън-камера-gopro

Chest Strap намира широко приложение поради своите качества и удобство при работа. Той е изключително полезен при колоездачи, мотористи, които се притесняват да монтират камера си на рамата на превозното средство заради появата на вибрации, които биха влошили в извества степен качеството на видеото. Стойката за гърди е подходяща не само за възрастни хора, а и за деца заради своя регурируем дизайн.

С помоща на регулиращите се ластици всеки би могъл да я ползва без значени от ръст, килограми или възраст. Също така е  предвидено и тя да се носи над връхни дрехи като дебели якета, грейки и прочие. В лицето на еластичната лента за гърди вие ще откриете едно идеално решение за ски, планинско колоездене, мотокрос,  гребни спортове и всякакъв вид друга дейност, без значение от условията на ползване.

Вашата стойка за гърди можете да закупите само сега на промо цена от тук

Сподели тази новина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *