До 70% намаление на избрани аксесоари

Спортната видеокамера – перфектният подарък

Спортната видеокамера – перфектният подарък

Когато стане време за купуване на подаръци, много пъти подаряващите се оказват силно затруднени в избора си. Една интересна и добра идея за подарък  е спортната видеокамера.

Дали става въпрос за активно спортуващи,  за любители на екстремни преживявания или просто за активно живеещи личности, една спортна видеокамера би била желан подарък.

Спортните видеокамери навлязоха смело в живота на съвременния човек. Леки, компактни и удобни, те са в състояние да заснемат всякакви преживявания. Много често спортните видеокамери се предлагат в комплект с най-необходимите аксесоари към тях. Удобните стативи, каишки и стойки позволяват закрепването им  към всички възможни повърхности,така че да не пречат и да останат незабележими. В автомобила, на велосипеда, под водата, в планината, на плажа или някъде  на пикник, спортните видеокамери намират своето безспорно приложение.

gopro-подарък-за-празник-екшън-камера-sj4000-xiaomi-yi

Компаниите производители се надпреварват да представят все по-усъвършенствани модели. Възможностите за заснемане при всякакви атмосферни условия, устойчивостта на прах, удар и водоустойчивостта  им, ги правят предпочитани за използване при различни поводи. Връзката на спортните видеокамерипосредством WiFi или Bluetooth с Android и IOS устройства позволява директно споделяне на преживяванията в  социалните мрежи и интернет канали.

По-известните и успешни модели спортни видеокамери са от сериите на GoPro, Sony,SJ Cam,Kodak и  Xiaomi Yi.Моделите на GoPro все още са най-популярни в световен мащаб.

Спортната видеокамера е идеален подарък и от ценова гледна точка. Разнообразието на модели и цени позволява направата на удачен избор. Цените започват от около 80 лв и достигат до над  900 лв. Продължителността на видеозаписите също варира при различните модели.

Друго предимство при избор на спортната видеокамера за подарък е нейната универсалност – подходяща за всяка възраст, за всеки пол и за всяко семейство. И най-определящият фактор – функционалност. Това е практичен подарък, който бързо ще намери приложение в реалния живот. И това приложение ще бъде перфектно – за запечатване на спомени. А именно спомените са това, което остава на видеозаписите и всеки има възможността да ги изживее отново и отново, както и да сподели преживяванията си с останалите.

Сподели тази новина

Вашият коментар