До 70% намаление на избрани аксесоари

SJCAM SJ6 Legend – една легендарна камера

SJCAM SJ6 Legend – една легендарна камера

SJCAM SJ6 Legend е екшън камера с компактни размери – 59х41х29 мм и тегло /с батерията/  83 грама. Има правоъгълна форма. Kорпусът е изработен от гумиран материал. Възможните цветове са черен, сребърен и розово златен.

Снабдена е с два удобни екрана – преден 0,96-инчов информационен екран и заден 2-инчов сензорен LCD екран.

Разполага с вграден микрофон, mini USB порт, micro HDMI порт, слот за micro SD карта. Към камерата има възможност за включване на външен микрофон. За дистанционно управление може да се използва Bluetooth remote, което не е включено в комплекта.

Екшън камерата има удобен Wi-Fi модул. При инсталиране на приложението SJCAM Zone на Android или iOS устройство и сдвояването му с камерата се създава възможност за отдалечено визуализиране, контролиране, снимане и споделяне на заснетото.

SJ6 Legend екшън камера

За високото качество на снимките и видеата отговарят  процесорът Novatek 96660 и 16МР сензор Panasonic MN34120PA. Зрителният ъгъл е 166о  с възможност за промяна. От менюто може да се включи функцията за корекция на изкривяването.  SJ6 Legend може да записва 4К видеоклипове със скорост до 24 кадъра в секунда. За достигане на 4К се изпозва 2К резолюцията по метода софтуерна интерполация. Другите резолюции в режим видео са 2К / 30 fps, Full HD (1080p) / 60 fps, HD (720p) / 120 fps. Максималната резолюция в режим на снимки е 16МР, а останалите са: 14МР, 12МР, 8МР, 5МР. Опциите на формати за видеозапис са MP4 или MOV, а способността за заснемане на снимки – JPEG или RAW.

SJ6 Legend предлага функцията Gyro Anti-Shake за изглаждане на записите.

Батерията е с капацитет 1050 mAh с издръжливост около един час по време на работа.

В комплекта са включени богат набор от аксесоари – крепежи, стойки и други, както и водоустойчив калъф /до 30 метра дълбочина/.

В момента у нас SJCAM SJ6 Legend може да бъде закупена онлайн на най-добра цена от 348 лева.

За повече въпроси и информация относно модела може да се обърнете към нас.

Сподели тази новина

Вашият коментар